60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Me & My Shadows

<<< 60er bands

Me & My Shadows

 

 

 

 

 

Der er tryk på lige fra start, når Me & My Shadows præsenterer et festligt og forrygende genhør med en sand perlerække af hits fra et af de allerstørste navne i Rock an Roll musikkens barndom og ungdom.

I et underholdende og medrivende show skruer Me & My Shadows tiden tilbage til de gyldne år, hvor Cliff & The Shadows dominerede de europæiske hitlister. “Move It”, “Please Donʼt Tease”, “Do You Wanna Dance”, “The Young Ones”. Musikken kommer hit på hit på hit, så det er umuligt at holde benene i ro.

Showet er gennemført og komplet med “Cliff” som frontfigur, en backinggruppe med den helt rigtige Shadowssound, originale instrumenter, de rigtige kostumer og et autentisk sceneshow. Lige fra første strofe skaber Me & My Shadows en festlig og forrygende stemning, der strækker sig langt ud over scenekanten.

Hvis nogen skulle have glemt, at Cliff & The Shadows var Englands første rockʼnʼroll gruppe, sætter Me & My Shadows eftertrykkeligt tingene på plads. Her er energi, nerve og elguitar for alle pengene – og det hele serveres med et stænk selvironi og glimt i øjet.

Me & My Shadows er Danmarks bedste og mest autentiske “Cliff & The Shadows” gruppe, og genskaber i et næsten nonstop show, ikke bare musikken, men også stemningen og atmosfæren fra en svunden tid. Det er sprudlende, festligt og nostalgisk – og det er LIVE!

Pris-kategori: C-D Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
60er bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak