60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

The Scooters

<<< 60er bands
The Scooters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der var en gang hvor bilerne var spækket med chrom og havde 8 cylindere. En tid hvor russerne var the bad guys og idolerne hed Elvis, Jerry og Richard. Det var en tid hvor det var tilladt for kvinderne at have runde former, en tid hvor coke var en sodavand og musikken hed Rock n´ roll.

The Scooters er indbegrebet af netop denne epoke, og tager publikum på en tidsrejse tilbage til 50´erne, akkompagneret af tonerne fra bl.a. Blue suede shoes, Great balls of fire og Tutti frutti.

Der bliver kræset for både de musikalske detaljer samt showet, og The Scooters slipper ikke sit tag i publikum før der er kvindeskrig og hoftevrid fra første til sidste række i salen.

Med langt over 1200 succesrige koncerter bag sig er The Scooters flere gange blevet udråbt som det suverænt mest gennemførte, velspillende og underholdende 50´er showband. De har optrådt til næsten alle slags arrangementer, medvirket i mere end 15 tv udsendelser og varmet op for både Jerry Lee Lewis, Fats Domiono og Shakin´ Stevens.

Derudover er The Scooters på en måde verdensberømt, da flere af medlemmerne også har været med i det storsælgende tegneserieband Cartoons. Blandt andet ses en slående lighed hos forsangeren i begge bands. The Scooters har da også for længst adopteret sangene ”Doodah” og ”Witchdoctor”, to af Cartoons´ verdenshits, som spilles til stor fornøjelse for både unge og gamle.

The Scooters kan sætte gang i hvilket som helst publikum, hvad enten det er en festival, byfest eller firmafest. En af hemmelighederne er at musikken fra 50´erne har en sjælden evne til at bevæge folk, og gøre dem glade i låget på tværs af både alder og trosretning. Når musikken samtidig bliver serveret af et gennemtjekket hold af professionelle musikere og entertainere, så opstår magien... det ultimative partyband.
Pris-kategori: Tilbud Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
60er bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak