60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Christian Brøns

<<< Koncertnavne
Christian Brøns

 

 

 

 

 

 

 

 

Allerede som teenager ville Christian noget ved musikken, og da han på Helsinge Gymnasium startede bandet ”OCTAN” og fik lært at spille guitar begyndte tingene for alvor at rykke. I 2001 deltog Christian i den danske version af BigBrother hvor folk for alvor fik kendskab til hans musik, men allerede før det havde han optrådt for store publikummer til afterski i Val Thorens i de franske alper.

Samme år brød Christian for alvor igennem på den danske musik scene med debut pladen "Du kan gøre hvad du vil".

Albummet solgte mere end 100.000 eksemplarer og Christian modtog P3 prisen for årets danske hit, samt to Danish Music Awards for ”Årets nye navn” og ”Årets bedste pop album.”

Første singlen ”Du kan gøre hvad du vil” fik enorm succes og slog alle rekorder i Danmark. Det er aldrig set før, at en single har ligget nr. 1 i hele 15 uger på IFPI's salgsliste. Anden single fra albummet ”Tilbage hvor vi var”, skrevet og sunget i duet med Patrik Isaksson, blev også en kæmpe succes og røg øjeblikkeligt ind som ugens uundgåelige på P3.

Allerede i efteråret 2002 udsendte han sit andet album "Velkommen til begyndelsen" der udover at have massiv airplay på de danske radiostationer, også modtog anmelderroser i bl.a. Gaffa og Politiken. Albummet solgte guld. Christian genoptog sin turné der varede indtil sommeren 2004 hvor han bl.a. gæstede årets Skanderborg Festival.

Siden har Christian udgivet sit tredje album "Turist", og leget med en håndfuld engelske sange, som han sammen med Kaare Thøgersen, har spillet rundt om i landet på klubber og spillesteder.

Pris-kategori: B-D Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Koncertnavne Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak