60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Danser med Drenge

<<< Koncertnavne
Danser Med Drenge

 

 

 

 

 

 

 

 

Danser med Drenge havde egentlig besluttet ikke at lave flere albums, men i stedet at fungere som 100 % live-orkester. Men den kæmpe succes, koncerterne bragte med sig, gav dem mod på endnu et nyt album: 'Som Regel Er Vi Glade'.

Da Danser med Drenge sendte dette festlige udspil på gaden, var det utvivlsomt til stor glæde for især deres trofaste og vedhængende fanskare, som efterhånden har vokset sig både stor og stærk. Men også nye tilhængere af Danser med Drenge hoppede med på vognen fra og med dette nye album, der på én gang skiller tiden fra før og nu, og samtidig klinger så dejlig velkendt af den altid glade stemning, der altid hviler over Danser med Drenge - såvel på livescenerne som på cd´erne.

'Som Regel Er Vi Glade' har det hele: Kærlighed, feststemning, deprimerende stunder og så lige en ekstra gang 'glad-i-låget-attitude', som passer så godt til det hyggelige orkester. 10 numre, størstedelen skrevet af kapelmester Klaus Kjellerup, men alle fremført af én af landets absolut fornemste sangerinder, Rie Rasmussen. Stor stemme i lille menneske - imponerende flot!

Både Danser med Drenge og deres nyeste album henvender sig i højeste grad til det helt, store brede publikum - alle kan utvivlsomt finde en lille del af sig selv i blot et enkelt nummer, og dét er selvfølgelig en kæmpe fordel - men det er sandelig også unikt, og dét alene gør både Danser med Drenge og albummet til et femstjernet mesterværk!

Danser med Drenge hører som bekendt til blandt veteranerne på den danske popscene, og gruppen har igen generobret sin status som et af Danmarks mest populære live-bands. Danser med Drenge formår virkelig at fange publikums opmærksomhed helt og fuldt – hver gang de går på scenen.

For ledige datoer med Danser med drenge - kontakt Danish Entertainment på tlf. 5537 1200
Pris-kategori: indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Koncertnavne Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak