60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Jakob Sveistrup

<<< Koncertnavne

Jakob Sveistrup

 

 

 

 

 

Det er med stolthed, at vi nu kan præsentere vores kunder for Jakob Sveistrup, en af landets absolut bedste mandlige sangere.

Pressen har i mange år leveret overskrifter som ”Sveistrup begejstrede publikum”, ”Svendborg tændte på Sveistrup” og ”Jakob Sveistrup kom, så og charmerede”.

Jakob Sveistrups musikstil er en blanding af sublim og ørevenlig pop krydret med elementer af rock, soul og R&B. Udover en fantastisk sangstemme er Jakob Sveistrup kendt for altid at kunne skabe en fest. Hans humør og afslappede charme gør ham til det naturlige midtpunkt på en scene, og hans evne til at skabe kontakt med ethvert publikum er helt unik.

Jakob Sveistrup optræder både med band og som solist. Men uanset hvilken model er man som arrangør sikret en succesoplevelse.

Han står bag flere uforglemmelige hits, bl.a. ”Tænder på dig”, ”Book of love” og øjeblikkets populære ørehænger på P4, ”Tænker lissom jeg”.

Jacob Sveistrup´s tredje album er lige om hjørne og denne gang synges alle sange på dansk, og albummet er en blanding af Jakobs egne kompositioner og andres sange, skrevet specielt til ham.

På det nye album har Jakob Sveistrup allieret sig med nogle af tidens bedste producere, herunder Chris Minh Doky og det svenske makkerpar Magnus Fynemyr og Emil Gotthard.

For ledige datoer på Jacob Sveistrup kontakt Danish Entertainment på tlf. 5537 1200
Priskategori: F Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Koncertnavne Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak