60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Martin Axelgaard

<<< Koncertnavne
Martin Axelgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martin Axelgaard er allerede et kendt ansigt i mediebilledet. Han har deltaget i forskellige tv-programmer, men er nok mest kendt fra reportageserien “Singleliv” på Kanal 4, hvor hans charmerende, nordjyske lune har gjort ham til folkeeje.

Martin Axelgaard´s singler "Another Day" og "Alive" er allerede blevet modtaget hos radioerne landet over, og debutpladen "Alive" kom på gaden den 22. november 2010. I en anmeldelse blev der bla. beskrevet følgende: "Martin Axelgaard og band leverede musikken i en sådan grad, som strenge og trommestikker nu kunne holde til, at her herskede der ingen tvivl om, at Martin Axelgaard har fundet den rette hylde. Musikken og live performance. Fantastisk".

Sangene på pladen har Martin Axelgaard skrevet i samarbejde med professionelle sangskrivere tilknyttet MI Records og er produceret af Søren Mikkelsen i de legendariske Medley Studier. Stilen er radiovenlig pop med et islæt af konservative rocktoner.

Det stod ellers ikke skrevet i kortene, at Martin Axelgaard skulle forfølge en musikalsk karriere. Han er uddannet smed og måtte nøjes med at dyrke musikken som en passioneret hobby i mange år. Men efterhånden som succesoplevelserne på de små scener i Nordjylland tiltog, voksede ambitionerne. I vinteren 2008 tog Martin Axelgaard springet og flyttede til København for at se, hvor vidt han kunne drive det. Det viste sig at blive en stor udfordring. I en længere periode levede han som hjemløs, fordi han insisterede på at satse 100 % på musikken. Det var en hård tid, men det gav samtidigt Martin Axelgaard den inspiration, der skulle til for at skabe sangene på det kommende album.

"Alive" er den historie. Historien om at holde liv i drømmen, selvom det ser sort ud - og holde fast i troen på, at du har hvad der skal til.

At Martins kommende album indeholder meget pop og rock er ingen tilfældighed. Han har nemlig fra barns ben lyttet meget til Roy Orbison, Elvis, Little Richard og Jerry Lee Lewis. ”Jeg er en sucker for poppet rock” griner han.

For booking af Martin Axelgaard - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200
Pris-kategori: C Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Koncertnavne Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak