60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Michel Belli

<<< Koncertnavne
Michel Belli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MICHEL BELLI - THE REASON I´M NOT EVIL
- debutalbum fra en særdeles talentfuld anden generations musiker...

Den 7. maj 2007 udkom debutalbummet THE REASON I´M NOT EVIL med Michel Belli - et album der på fornemste vis præsenterer Michel Belli som den stærke sanger og sangskriver han er.

Michel Belli har spillet i mere eller mindre professionelle sammenhænge siden de tidlige ungdomsår. I starten var det mest den klassiske soul der stod hans hjerte nær - men gennem ambitiøs udvikling af sin egen sangskrivning, er udtrykket i dag trukket over mod en både nærværende, melodiøs og både skarp og storladen rockmusik, med inspirationskilder som eks. David Gray, Coldplay, Eels og Jack White. I samarbejde med den erfarne producer Søren Mikkelsen, har Michel igennem mere end et år arbejdet på at indspille og arrangere de sange, der nu nu udkommer som debutalbummet ”The Reason I´m Not Evil”.

Omkring sig har Michel samlet bandet The Sound, der både på det kommende album og live leverer tæt og tight backing til den talentfulde sanger. På albummets første single, den store og smukke ”Kisses For My Baby”, er rockbandet suppleret af The City of Prague Philharmonic Orchestra og resultatet er både stærkt og stort. Anden single bliver den umiddelbare og særdeles iørefaldende rocker "No No No", skrevet af Michel sammen med kollegaen Marcus Winther-John og den svenske producer og sangskriver Moh Denebi (der bl.a. har skrevet og produceret flere af Julies største hits).

Michel Belli er født i 1974. Student fra Skt. Annæ Gymnasium. Musiker siden begyndelsen af 90erne og i spidsen for egne bands siden 1996. Sideløbende med musikerkarrieren har Michel uddannet sig som pædagog og har i de sidste 10 år arbejdet på døgninstitution for unge med psykiske problemer.

Michels karakteristiske stemme har fået mange til at gætte på, at der var tale om en hemmelig søn af Roy Orbison – men det fædrene ophav er Peter Belli, til hvis seneste albums Michel skrev et par af de mest roste sange: ”At Se På Dig” (til ”Når Timerne Bli´r Små”) og ”Uden Dig” (til ”Sange Fra Blomstersengen”). Hovedparten af sangene på "The Reason I´m Not Evil" er skrevet af Michel selv - men albummet viser også Michels store evner for co-writing, ikke mindst i to fine sange skrevet sammen med Poul Krebs ("Dear Little Diamond" og "You Got In My Way").

Pris-kategori: C-D Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Koncertnavne Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak