60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Nice Little Pinquins

<<< Koncertnavne
Nice Little Pinquins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pingvinhits og forrygende covers.

Siger man Nice Little Penguins, kommer man uvægerligt til at tænke på bandets allerstørste hit "Flying". Denne sang var en ren landeplage i 90’erne- og ikke bare i Danmark. Nice Little Penguins kan i dag prale af at have en sang liggende i mere end halvanden million europæiske hjem. Desuden har ”Flying” for længst opnået evergreenstatus. Der går ikke en dag, hvor den ikke høres i æteren.

Suveræne originaler og flotte kopier.

Men faktisk har tre af bandets medlemmer spillet sammen i mere end 25 år, og med seks album i bagagen er det nogle særdeles erfarne herrer, der er klar til at vise, hvorfor Nice Little Penguins stadig regnes blandt de bedste live-bands herhjemme. Hør de bedste numre fra en imponerende karriere med de originale pingviner - sange som ”Rain Keeps On Falling”, ”The Letter”, ”Daydream Believer” og selvfølgelig superhittet ”Flying”. Og få i tilgift nogle forrygende udgaver af Nice Little Penguins egne favoritter. En oplevelse ud over det sædvanlige for dig der holder af al den gode musik fra 70’erne, 80’erne og de glade 90’ere.

Nice Little Pinguins holder pladepause for at spille live.

Danish Entertainment er er stolte af at kunne præsentere et Nice Little Penguins, som er bedre og mere spillelystne end nogensinde.
- Vi har i al for lang tid buret os inde i lydstudier for at udgive nye plader. Nu holder vi en pladepause for at komme ud at spille så meget som muligt, siger gruppens bassist og forsanger Bo Feierskov.
- Vi elsker at spille for glade mennesker, det er jo det, musik handler om, når alt kommer til alt. Og nu er vi begyndt at krydre repertoiret med flere af de sange, som har inspireret os som musikere og sangskrivere. Det synes vi er rigtig sjovt - og det synes publikum åbenbart også, slutter forsangeren.

Nice Little Pinguins i stærkeste opstilling:

Foruden Bo Feierskov består Nice Little Penguins i stærkeste opstilling af brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar og trommer samt keyboardspilleren HH Præstbro. De fire originale pingviner får på udvalgte job hjælp af den mangeårige ven og eminente leadguitarist Søren Lund.
Pris-kategori: E Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Koncertnavne Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak