60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

The Fireflies

<<< Koncertnavne
The Fireflies

 

 

 

 

 

 

 

 

The Fireflies med de tre dygtige sangerinder blev samlet under X-Factor af produceren Soulshock og siden har The Fireflies skrevet pladekontrakt - udgivet deres første single "It's Useless".

The Fireflies albummet som fik titlen "The Fireflies" og er en country-pop plade, funderet i smukke popmelodier og stærke tekster. Albummet er produceret af en række af Danmarks bedste producere samt Soulshock, med sit hold af internationalt anerkendte musikere.

Selvom The Fireflies står for deres helt egen lyd, kan deres musik sammenlignes med navne indenfor den amerikanske country-pop tradition som The Dixie Chicks og Taylor Swift.

The Fireflies” albummet er først og fremmest blevet til i et samspil mellem The Fireflies selv og Soulshock. Julia Fabrin Jakobsen fra The Fireflies har skrevet sange til en stor del af albummet og været inde over produktion og indspilning, mens Henriette og Mathilde også har bidraget med kreative musikalske ideer.

Da The Fireflies' første single udkom i foråret blev den utrolig positivt modtaget og videoen havde premiere på både VH1 og MTV.dk. Pigerne var også en tur forbi DR's musikprogram Boogie for at spille singlen der live og besøgte God Aften Danmark og God Morgen Danmark, samt adskillige radiostationer.

The Fireflies består af:

Julia, Henriette og Mathilde.

For yderligere info og booking af The Fireflies - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200
Pris-kategori: E-G Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Koncertnavne Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak