60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Neil Brophy

<<< Skotsk / Irsk
Neil Brophy

 

 

 

 

 

 

Neil Brophy har stor erfaring både solo og med sit band, Neil Brophy Band. Han fører sin optræden tilbage til de oprindelige rødder i sit solo show og levere sit eget originale materiale blandet med sange af sine engelske og irske favorit folk sangere. Neil Brophy har gennem årene optrådt i hele verden, hvilket har givet ham stor inspiration til sin sangskrivning. Neil vil optræde til mindre arrangementer bl.a. Folk clubs men også som opvarmingsband i folk/pub telte på festivaler.

Neil Brophy er kendt for sine fantastiske live optrædender og han er sidste år set på scenen som opvarmningsband for Oysterband og The Levellers og havde i løbet af sommeren 2007 stor succes med sine koncerter både som solist og med bandet på flere festivaler i England. Han har en meget stor erfaring med at optræde live. Han udstråler varme og har en typisk engelsk humor, som falder i danskernes smag og han er naturlig med sit publikum, som han formår at skabe stærk intimitet med. Neils sange er alt fra velskrevne ballader til livlige upbeat numre.

Neil Brophy er kommet lang vej fra den gamle ”bar-room folklore” stil, både musikalsk og professionelt, hvilket har givet ham og også bandet status og en betragtelig (og voksende!) fanskare.

For yderligere info og ledige datoer på Neil Brophy - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: A-B Optræder 3 x 45 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Skotsk / Irsk Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak