60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Trad Lads

<<< Skotsk / Irsk
Trad Lads

 

 

 

 

 

 

Trad Lads spiller irsk folkemusik med livsglæde og nerve. Deres levende og sjælfulde fortolkning af traditionelle irske melodier og sange, blandet med originale kompositioner, er sprængfyldt med energi og har i snart 15 år begejstret publikum både i Danmark og udlandet. Bjarne Schmidt og Peter Sørensen er irske musikere i hjertet og på gribebrættet, og sammen med Martin O’ Hare’s swingende bodhránspil og Kevin Horans fyldige vokal, er deres virtuose spil med til at skabe den unikke stemning, som irsk musik er så kendt for.

Trad Lads har gennem årene gæstet store og små folkfestivaller i ind- og udland, heriblandt: Skagen Festivalen, Strib Vinter Festival, Copenhagen Irish Festival, Kalmar Festival i Sverige, Bordeaux Celtic festival, Titano Festival i Norge, Folkest festival i Italien og Tesserete Irish Festival i Schweiz. Bandet spiller regelmæssigt rundt om i Danmark på nogle af Danmarks bedste musikscener og kulturhuse.

Pressen skrev:
”.....Peter Sørensen nuancerige violin og Martin O’ Hares bodhrán spiller ofte lydhørt imod hinanden og tilfører dermed musikken betydelig rytmisk snert og vitalitet .......og bodhrán-spillet er både rytmisk og klangligt så afskygget, at det flere steder næsten kan give fornemmelse af at det er en kontrabas, der ligger i bunden og driver musikken fremad. Et par reels er således så sprudlende at musikken bliver helt bristefærdig af intensitet, og det er såmænd ikke kun O’ Hares fortjeneste, men også i kraft af Bjarne Schmidts livlige bouzouki.” Thorbjørn Sjøgren, Politiken.

Trad Lads har siden 2003 haft et stærkt og populært samarbejde med danseensemblet “Green Steps” og har således kunne præsentere Irsk stepdans som en del af et sceneshow, hvor samspillet mellem dansere og musikere går op i en højere enhed. Green Steps.

Pris-kategori: B-C Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Skotsk / Irsk Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak