60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Hvor Er Holger

<<< Børneshows
Hvor Er Holger

 

 

 

 

 

Holger er mere aktuel end nogensinde. Der er netop udkommet en helt ny Holger-bog:Hvor er Holger ? Den store billedjagt; JBS-undertøj har netop sendt Holger-underbukser på markedet til drenge og mænd. Der er 4 Holger-bøger på bibliotekernes top 20 liste over de mest udlånte bøger. Alt dette er udførligt omtalt i TV og aviser.

Efter en forrygende sommertournè til festivaler, byfester m.m. er Holger-showet nu klar til at indtage butikscentre, gågader m.v. til efterårets og julens arrangementer.

Holger fra de populære og højt elskede Holger-bøger har 19-års fødselsdag i Danmark og er solgt i mere end 250.000 eksemplarer (30 millioner i hele verden), og han er stadig børnenes favoret kendt af hvert et barn bl.a. fra Bubbers TV-udsendelser.

Holger er med stor succes levendegjort og kan engageres til gågaden, centret, byfesten- ja overalt hvor der skal være fest i gaden.

Kom og find Holger ligesom i bøgerne, og der er en gratis Holger-bog til de 5 første, der kommer og hilser på Holger.Foruden legen med at finde Holger optræder Holger med sit populære børneshow fyldt med sjove konkurrencer, hvor der er præmier til de medvirkende børn.

Pris-kategori: B Optræder 1 x 40 / 2 x 20 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Børneshows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak