60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Jønner

<<< Børneshows
Jønner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musik i børnehøjde.
Musik Show 0 – 3 år : ”Potte Pop”.

I Jønners nye musikshow for børn 0-3 år, som han kalder for ”POTTE POP”, giver han den en på lydpotten med mange af de gamle kendte børnesange. Jønner optræder med sange som : Hjulene på bussen, Se den lille kattekilling, Lille Peter Edderkop, Mariehønen Evigglad, Se min kjole, Jeg gik mig over sø og land, Skorstensfejeren gik en tur , Tommelfinger, tommelfinger hvor er du?

Jønner synger naturligvis også nogle af hans egne sange og derfor får børnene også mulighed for at hoppe og snurre rundt, plukke æbler, sige som en ko, en bi, en fugl, en prut, en bil, en hund, en kat samt smile med deres mund, danse som en myg, hoppe som en frø, trampe som bjørn, danser som en myg, trykke på deres næse samt tage maven frem og tilbage igen.

Jønner er efter mere end 11 år på scenen forsat et frisk og seriøst bud på en munter og professionel børneunderholder. Jønners Musikshow for de yngste swinger og går lige i potten på børn og barnlige sjæle. MusikShow Børn 3 – 9 år Jønners Bedste Børne Sang Show.

I Jønners Bedste Børne Sang Show leverer han et overflødighedshorn med mange af hans muntre børnesange. Den glade børnetrubadurer har netop udgivet en CD med hans bedste sange og det er naturligvis primært sangene herfra man kan høre i Jønners nye musikshow for børn 3-9 år.

Jønners mest kendte børnesange er : Ælle Bælle sangen, Gæt Gætterier, Po-li-en, Po-li-to, po-li-tre, Tissesangen, Min mund er mit bedste instrument , Hvad skal vi nu lege ?, Alle børn rejs jer op, Min tante bor i Ekkoland, Jeg kan hoppe som en frø samt Hvor hutten er sutten ?

I Jønners Bedste Børne Show inddrager han børnene hvor de for eksempel skal gætte dyre navne, hoppe og snurre rundt, plukke æbler, klappe en “politi - rytme”, sige som en ko, en bi, en fugl, en prut, en bil, en hund, en kat samt smile med deres mund, danse som en myg, hoppe som en frø, trampe som bjørn, danser som en myg, trykke på deres næse og tromme med deres hænder, sige goddag til deres numse, snøfte med næsen, tage maven frem og tilbage igen, flyver som en fugl, kysser sin tante i Ekkoland, holder på sig på numsen imens man danser rundt.

Endelig laver Jønner byens`s Bedste Børne Band , hvor børnene spiller på festlige rytmeinstrumenter sammen med Jønner. Jønner er efter mere end 11 år på scenen forsat en frisk, seriøs og en meget meget anerkendt børnetroubadour. Jønners sange holder og de går lige i kroppen på børn og barnlige sjæle.

Pris-kategori: B Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Børneshows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak