60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Vera

<<< Børneshows
Vera

 

 

Vera Is Back...

Alle børn i hele landet kender og elsker Vera! Hun er lige den mormor, de alle sammen gerne vil ha´ - og så kender hun alt og alle, lige fra sportsstjerner og skuespillere til popidoler.

Med sin uforskammede, vanvittige og fuldstændig politisk ukorrekte opførsel har Vera pløjet sig ind i børnenes og deres forældres hjerter, hvilket tydeligt kan ses ved hendes mange liveshows, rundt omkring i landet. Vera har i årevis været en gennemgående figur på børneTV-sendefladen. Med sikker hånd styrer hun løjerne i det forrygende børne-gameshow RUTSJ, hvor hendes medværter er Camilla Ottesen, Peter Frödin og Signe Lindquist.

Når Vera er ude og optræde er overskriften fis og ballade. Hun er fuld af skøre og gale påfund og afholder bl.a. konkurrencer (men er ikke meget for at gå af med præmierne!), synger sange fra sin CD ”Veras Greatest” og dansetræner med publikum og ingen slipper for at danse med - bestemt heller ikke de voksne!

Vera er altid frisk på at sætte gang i løjerne, og hendes optræden kan skræddersyes til så godt som alle events, hvad enten den er for børn eller voksne.

Pris-kategori: E-F Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Børneshows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak