60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Vera & Bakkens Pjerrot

<<< Børneshows
Vera & Bakkens Pjerrot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den kageglade Vera har i årevis huseret på TV, hvor hun har været vært på en lang række programmer, sidst, men ikke mindst, det store børnegameshow Rutsj, som blev sendt sidste gang i 2006 på DR1. Derudover har Vera været gæst i masser af underholdningsprogrammer fra ”Stjerne for en aften” til ”Hit med sangen”. Udover sine mange optrædener landet rundt, har Vera i flere år været konferencier på Åh Abe-koncerterne og Legoland Open-Air familiekoncerter.

Bakkens Pjerrot er en kendt og elsket af både børn og voksne. Med over 1000 år på bagen er Pjerrot verdens ældste klovnefigur, og i år 1800 kom han til Dyrehavsbakken lidt nord for København i Klampenborg. Der har Pjerrot tryllet, spillet Mester Jakel-teater, spist ild, læst eventyr, lavet flotte ballondyr og lavet skæg og ballade med både med børnene og de voksne. Der er ingen tvivl om at Pjerrot er børnenes ven, og når han ikke lige er hjemme i sit lille grønne hus på Bakken, rejser han land og rige rundt og underholder store som små!

I sommeren 2006 optrådte Vera og Pjerrot sammen på Friluftsscenen til Bakkens feriefester, noget de begge havde stor fornøjelse af – Pjerrot fordi han havde fundet sig en assistent til sine tryllenumre, og Vera fordi hun endelig havde fundet en, hun kunne hundse rundt med.

Nu er Vera og Pjerrot er klar til at indtage landet med deres helt nye vanvittige show for hele familien! Vera synger og danser og quizzer med børnene, og Pjerrot tryller, hvilket Vera ihærdigt prøver at sabotere – spørgsmålet er om det vil lykkes hende at afsløre nogen af numrene...!

En forrygende, festligt og forrykt forestilling, der lægger stor vægt på interaktivitet med publikum – et af de sjoveste shows på markedet – skal simpelthen opleves live!!!

For yderligere info og ledige datoer på Vera & Bakkens Pjerrot - kontakt Danish Entertainment – tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: E Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Børneshows Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak