60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Desert Track

<<< Country-bands
Desert Track

 

 

 

 

 

 

Desert Track er et countryband fra Østjylland. De har et bredt repertoire og en storslået LIVE performance. Desert Track spiller hovedsagligt New Country, men de spiller også de gode ”gamle” kendte numre.

Bandet har eksisteret siden 1992. De har høstet stor erfaring gennem årene på de små og store spillesteder i Skandinavien.

Desert Track har udgivet 2 CD'er, ”Since you’ve been gone” og ”Transmission High Gear”. CD’erne har fået mange gode anmeldelser. De er begge en blanding af egne numre og covernumre.

"Desert Track er et LIVE orkester, der leverer varen på bedste mulige måde".

Desert Track bliver brugt til alle former for arrangementer, hvor man har lyst til at danse eller lytte til god musik. Desert Track har spillet op til dans mange forskellige steder. F.eks. countryfestivals, countryarrangementer, linedance, squaredance, bryllupper, 30, 40 og 50 års fødselsdage, firmafester, halbal, events, færgeoverfart, krobal, byfester og markedspladser.

En plads i USA
Desert Track har medvirket på 2 Cd’er, der er udgivet af det amerikanske pladeselskab ”Comstock Records”. Desert Track opnåede i den forbindelse en 7. plads med nummeret ”Goldwing” på top 40 hitlisten i Nashville, USA.

Ny CD release
CD'en "Transmission High Gear" er fuld af energi. Den er indspillet til det danseglade publikum, og for dem som virkelig nyder god country musik. Vi har valgt numre ud, der på bedste måde viser hvem vi er. Der er ingen tvivl om, at lytterne kan mærke den samme energi på CD'en, som de oplever, når de ser orkesteret spille live rundt om på spillesteder i Skandinavien.

Linedance klubber og folk med kærlighed til country musik, har altid været glade for Desert Track. Deres musik passer perfekt til det danseglade publikum.

CD´en er et oplagt valg til en glad aften.

Pris-kategori: C Optræder 4 x 45 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Country-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak