60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Killer Queen

<<< Cover-bands
Killer Queen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Show Must Go On...

"Et band, der spiller Queen-musik?" svarer folk vantro og med slet skjult mistillid, når folk hører om Killer Queen. Ikke desto mindre har bandet formået, at skabe succes’er i Danmark, Norge og Tyskland i løbet af bare 5 år. Og idag nyder Killer Queen den status, at være respekteret overalt for det imponerende musikalske show.

Killer Queen mere end bare spiller sangene fra Queen’s enorme katalog. Der fortolkes og improviseres - men altid med stor respekt og ydmyghed. Der tilsættes et stort og flot show med kostumer og fyrværkeri – og publikum må tage deres tørn. Stadion-rock af bedste kaliber, der i dén grad kommer ud over scenekanten. En kritiker kaldte Killer Queen’s indsats for ”Danmarks Mest Originale Showband” og en anden skrev, at Killer Queen på Midtfyns Festivalen 2000 leverede den største musikalske oplevelse.

Killer Queen har taget kampen op med det nærmest guddommelige materiale og vil videreføre den fantastiske musik til nogle autentiske live-oplevelser.

LIDT AKTUELLE FACTS OMKRING QUEEN:

Det ekstravagante engelske rockband Queen dominerede hitlisterne over hele verden fra gennembruddet i ‘74 og mere end 20 år frem. Og at Queen stadig er i folks bevidsthed er uden enhver tvivl: Orkestret blev i juli ‘99 kåret til århundredets 2. største orkester i det engelske musikblad “Mojo”. Tidligere på året blev Bohemian Rhapsody kåret til århundredets 3. bedste single i det respekterede tidsskrift “Q”. Queens seneste CD fra 1995 - Made In Heaven - har solgt mere en 8 mill. eksemplarer verden over og Queen's samlede pladesalg overstiger 100 mill. eksemplarer. Så på trods af den karismatiske forsanger Freddie Mercury’s tragiske død for mere end 9 år siden, er orkestret stadig etableret med et enormt publikum.

Pris-kategori: E-F Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Cover-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak