60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Michael Jackson Tribute

<<< Cover-bands

Michael Jackson Tribute

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Jackson Tribute

Alle og enhver ved i dag hvad begrebet jamband betyder.
Vi kender dem, vi ser og hører dem både på små og store scener - og de fleste er fantastisk dygtige og efterligner deres originale kunstnere med en meget stor præcision og indlevelse - og det er en stor oplevelse at se et fedt jamband.

Stort set alle store kunstnere har deres ”eget jamband” i Danmark, men en enkelt kunstner - nemlig Michael Jackson, har ingen rigtigt turdet røre ved.
Og det er jo ganske forståeligt - for han er om nogen fuldstændig unik, og hvis man ikke gør det perfekt - ja så er det faktisk ligegyldigt !!

Men - i 2004 dannede fire garvede musikere fra København bandet Michael Jackson jam.
Det var musikerne bag Tina Turner jam - Claus Langeskov, Kim Johansen og Jesper Hofmann, og frontfiguren (Michael Jackson) var ingen ringere end Peter Andersen - både kendt som Tina Turner i Tina Turner jam og som Drama Queen, som vandt det Danske Melodi Grand Prix i 2007 !

Det var et helt fantastisk band, og nåede da også at spille mere end 100 shows i deres relativt korte levetid.

Peter vandt som sagt Melodi Grand Prix’et, og besluttede derfor at koncentrere sig om karrieren som Drama Queen og sine fantastiske Drag Shows - så Tina Turner jam og Michael Jackson jam blev stillet i bero på ubestemt tid.

Men efter Michael Jackson’s tragiske og helt uventede død den 25 juni 2009, har Peter og de andre fra Michael Jackson jam besluttet at genoptage bandet, for på den måde at hylde den ”sande mester” og give alle os andre en kæmpe oplevelse af den energi, de fantastiske sange og det nærvær, som var så kendetegnende for netop Michael Jackson.

Da Michael Jackson nu desværre ikke er her mere, vil bandet fremover hedde :

Michael Jackson Tribute

Hvis man skal ud og hylde ”Kongen af Poppen”, og det skal man så sandelig, så er der ingen - absolut ingen som kan gøre det som Michael Jackson Tribute !!

Bandet spiller eminent, og Peter er, som vi kender ham, helt fantastisk til at imitere og entertaine - og hans stemme ligger ligeså tæt på Michael Jackson som med Tina Turner - der er bare dømt kæmpe succes - ligesom sidst de var på scenerne !!!

Genoplev numre som - Bad - Beat It - Black Or White - Blood On The Dancefloor - Dirty Diana - Don’t Stop Till You Get Enough - Jam - Man In The Mirror - Remember The Time - Rock With You - The Way You Make Me Feel - Thriller - Wanna’ Be startin’ something - You Are Not Alone - You Rock My World + mange flere -ja det er helt vildt med hits...

Michael Jackson Tribute - et show I absolute TOP-klasse !!!!
Pris-kategori: E Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Cover-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak