60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

The Beatles Revivial

<<< Cover-bands
The Beatles Revivial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Beatles Revival fra Prag, Tjekkiet - eet af de bedste og mest succesfulde europæiske revival grupper blev dannet i 1996, og har siden spillet et sandt utal af koncerter i flere europæiske lande. Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse både hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scenekoreografi samt visuel lighed med de originale Beatles.

Bandets repertoire består af omkring 60 af Liverpool-legendernes bedst kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter. Takket være denne fremgangsmåde, er gruppen ikke kun i stand til at spille numrene perfekt, men bandet får også stemningen og atmosfæren omkring hver komposition frem.

På samme måde er bandet meget opmærksom på originaliteten af udstyr. Hver detalje er vigtig. Med brugen af originale VOX-forstærkere, Rickenbacker og Epiphone guitarer, den berømte Hofner Violin Bas og Ludwig-trommerne, opnår orkesteret en lyd som er fuldstændig identisk med den originale. Ydermere bruger gruppen 3 sæt nøjagtige kopier af Beatles’ scenetøj, og er endda opmærksom på de originale Beatle Chelsea Cavern Boots, forkromede VOX-stativer, flerfarvede plakater og mange andre ting som tilsammen skaber det perfekte image ned til mindste detalje.

Samtidigt går bandet ikke på kompromis med scene-koreografi, men går efter absolut autentisk fremtoning. Alt har betydning, - sceneopstilling, en venstrehåndet bassist – et element af afgørende betydning for et autentisk Beatles image – ja, selv de typiske bevægelser man kender fra koncerter med Beatles er blevet studeret på videooptagelser, øvet og kopieret til detaljen.

En koncert med The Beatles Revival Band bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles som er på scenen. Forskellen er simpelthen ens… !

Takket være denne autentiske fremtoning i lyd, image og optræden har bandet været hyret til at spille support til Britiske legender som The Animals, Joe Cocker, The Rubettes, The Searchers og Smokie, ligesom bandet flere gange har optrådt på forskellige TV-kanaler. Desuden optrådte bandet selvfølgelig på ”The 20th Anniversary 1983 – 2003 Liverpool Beatle Week” i den berømte Cavern Club. Også i Tyskland til ”Hamburg Beatles Konvention” var The Beatles Revival selvfølgelig på scenen. Flere berømtheder som f.eks. fodboldspilleren Ruud van Nistelrooy og Formel 1 kørerne Tomas Enge, Niky Lauda og Alan Prost har engageret bandet til deres private fester.

En ekstra detalje er, at The Beatles Revival Band er det eneste coverband som samarbejder med folk som arbejdede med de rigtige Beatles i tresserne. I England er der tale om Beatles sekretær Alistair Taylor og Beatlernes første manager Alan Williams. I Tyskland er der samarbejde med den originale Beatles promotor og indehaver af den berømte ”Star Club”, - Horst Fascher.

Orkesteret kan engageres til forskellige typer arrangementer :

- The Beatles Story : 90 min. show / koncert med numrene i kronologisk orden. Kompositioner indtil 1964 ligger i første afdeling. Efter pausen og kostumeskift er det kompositioner fra Help, Rubber Soul og andre senere albums der bliver spillet. De enkelte numre bliver præsenteret med beskrivelse af tilblivelsen og vigtige begivenheder fra Beatles’ historie bliver omtalt. Billedmateriale vises på sideløbende på storskærm. Velegnet f.eks. til teatre, kulturhuse m.v.

- Dance koncert : 1 til 3 sæt af aftalt varighed. Til alle typer fester.

- Best Of : 1 X 60 min. koncert. Til festivaler og andre koncertarrangementer.

- Playback for TV og events hvor normal set-up p.g.a. tid eller teknik er vanskelig.

Bandet spiller foruden offentlige arrangementer også gerne privat og firmaarrangementer.

Originale instrumenter og gear :
- Sologuitar – Rickenbacker 330 Fireglow, Gretch Country Gentleman 6122, VOX AC30 forstærker.
- Rytmeguitar – Rickenbacker 350 Liverpool, Epiphone J160EVC John Lennon model, VOX AC30 forstærker.
- Basguitar – Venstrehåndet Hofner Violin Bas, VOX T100 + VOX AC100 forstærker.
- Trommer – Ludwig, Fab 4 Set, Black Oyster Finish.

Kostumer :
- Kopi af sort jakkesæt, brugt i perioden 1962 –1964.
- Kopi af gråt jakkesæt med sort revers, brugt fra 1963 til 1965.
- Kopi af ”Shea Stadium Jackets”, brugt i 1965 / 1966.
Beatle Chelsea Cavern Boots.

Pris-kategori: Indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Cover-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak