60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Absolut Let´s 80´s

<<< Dance-bands
Absolut Let´s 80´s

 

Med Absolut Lets 80´s er der lagt op til det ultimative 80'er party og alt er i årtiets ånd. Musikken, kostumerne og ikke mindst stemningen - især når gæstesolister såsom Tina Turner, Nena, Bon Jovi og Whitney Houston indtager scenen! Som varm lava fra en energifyldt vulkan vælter et professionelt show med adskillige visuelle effekter ud over scenekanten, hvilket gør det umuligt som publikum at stå stille og undgå at synge med på alle de velkendte hit's fra dengang.

Absolute Let's 80's har en evne til at tryllebinde publikum lige fra start til slut med det ene store 80'er hit efter det andet. Tag en tur med tilbage i tiden og oplev dette absolut ultimative 80'er orkester, der uden tvivl vil få hele salen til at gynge. Er du til musikken fra dengang, så er der ingen vej udenom - Absolute Let's 80's er det tætteste du kommer på at opleve de rigtige 80'er stjerner og den fede 80'er musik.

Absolute Let's 80's har bl. a. optrådt med deres svedige og hæsbæsende show følgende steder: Nibe Festival, Skive Humle Party, Karneval i København, Aalborg Universitet, Skive Beach Party, Grand, Tante Olga, Aalborg Kongress & Kulturcenter, Gokken & Kokken, Fårup Sommerland, Tavlen, Aalborg Seminarium, Rock Nielsen, Tavlen, Pigen & Trompeten og mange flere.

For yderligere info og booking af Absolut Lets 80s - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.

Pris-kategori: E-F Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Dance-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak