60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Burgermeisters

<<< Dance-bands
Burgermeisters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I en verden hvor Peter Belli, Thomas Helmig og Lille Palle sad på regeringsmagten, ville Lars Hansen være kulturminister og The Burgermeisters skulle toppe samtlige kulturkanoner.

Frontmanden i Burgermeisters Lars Hansen, som i sin folkeregisteradresse bærer titlen "Baron Hansen", er entertaineren der bringer humør, swingness og falsk fællessang til folket. En folkelig rock n' roll konge in spe der favner sit publikum, og brystføder dem til de sprækker. Bag ham spiller orkestret Burgermeisters som elsker deres forsanger, og som vil bære ham på hænder og fødder indtil succesen er i hus - og det kommer den, ALTID.

"Man kan ikke sætte de her drenge i faste rammmer - de vil simpelthen sprænge dem, koge suppe på dem og sende dem tilbage hvor de kom fra. Det svinger simpelthen som ind i helvede, og når man som Lars Hansen formår at forene unge nørrebroere og midaldrende storbybohemer med café latte skæg i varm omfavnelse, er vi blevet begejstret gang på gang når der har været proppet til bristepunktet. Det er musikalsk underholdning i absolut særklasse - det er vildt og samtidig bedårende sympatisk som ikke kan puttes i nogen bestemt kasse." Mikkel Bendtsen, musikansvarlig på Nørrebro Bryghus.

Lars Hansen & The Burgermeisters er et klassisk 5-mands rock n' roll orkester der vil ha' elguitar, saxofon og ikke meget andet. Alligevel er formerne aldrig faste, og man vil opleve drengene bytte instrumenter, lave street parades a la New Orleans, inddrage publikum og få dem til at synge med på sange de troede de havde glemt. Det er en tsunami af velspillende underholdning med høj energi og humor.

Det rygtes hurtigt, når der langt om længe er kommet et orkester, der spiller op til fest som om de havde betalt for samtlige kuverter selv. Burgermeisters gider simpelthen ikke køre land og rige rundt for at levere tandløs underholdning som er glemt 2 dage efter - den skal have en over nakken, og The Burgermeisters har et ansvar for deres del af festen som de altid lever op til.

Den stigende efterspørgsel fra festivaler og private med friværdien nogenlunde intakt, har medført, at Lars Hansen & The Burgermeisters også kan hyres i fordoblet tilstand med fuldt udtræk på blæsersektionen og høj strøm på klaviaturet.

For yderligere info og booking af Burgermeisters - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: E Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Dance-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak