60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Freak Out

<<< Dance-bands
Freak Out

 

Lyset dæmpes, baggrundsmusikken fades og publikums forventningsfulde blikke rettes mod scenen. Syv skikkelser anes. Så starter bandet med at spille til sangerindernes synkrondans, inden de lægger stemmer til det ene festhit efter det andet. Endnu en fest er sparket i gang af det forrygende partyband Freak Out.

Tag to smukke piger, der både kan synge og danse, og tilsæt fem supertjekkede og rutinerede musikere, så har du Freak Out. Freak Out tager de fede hits fra 70'erne og frem til i dag og sætter dem sammen i et forrygende repertoire, som ingen kan sidde stille til. Lady Marmelade, Blame it on the boogie, Kom tilbage nu, Murder on the dancefloor og de helt nye hits, der kører på MTV og spilles i radioen, får en kærlig behandling Freak Out.

Freak Out har spillet en lang række koncerter på spillesteder og til fester rundt om i landet. Blandingen af de store hits fra 70'erne og frem til i dag gør Freak Out til det perfekte festband; der er noget for enhver, og alle bliver grebet af den intense stemning, som det entusiastiske og energifyldte band leverer.

Freak Out er ikke blot et band, men et show med stort S; lydmand, lysanlæg, røgmaskine og syv feststemte bandmedlemmer. Desuden kan showet udvides med dinnermusik og diskotek.

It's time to FREAK OUT

Pris-kategori: E Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Dance-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak