60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Girl Jam

<<< Dance-bands
Girl Jam

 

 

 

 

 

Girl Jam er altid opdateret med de nyeste hits og største rockklassikere fra bl.a. Pink, Beth Hart, Anastacia, Kelly Clarkson, Sanne Salomonsen, Shakira, Avril Lavigne, Sheryl Crow, Alanis Morissette med flere.

Århus/Randersbandet girl Jam er en populær og skøn fornyelse på den danske jamscene og har med omkring 150 koncerter de sidste 4 år, slået sig godt fast rundt omkring i Danmark med et godt og stærkt koncept, der byder på "nutidens og 90'ernes kvinder". Ikke mange bands spiller de dugfriske hits med f.eks. Pink, Kelly Clarkson, Anastacia, Beth Hart.

I front er Helle Storm og Lene Johnsen og de gør det så godt at du kan lukke øjnene og tænke: "Det er da løgn"!!!!
De mestrer både det vrede og det blide, smukke ballader og energifyldte rocksange.

Med sig på scenen har de: Helle Klein på bas, Remi Lindby på guitar, Tom Lindby (Natural Born Hippies) på trommer eller Allan "Mulle" Dahl på trommer.

Med indlevelse og entusiasme leverer girl Jam et show af sin helt egen art, en forførende og energisk stil og er kendt for at komme helt ud over scenekanten - så der er lagt op til en rigtig "bitchy" aften.

Med hits som "U+ur hand", "Who knew", "Breakaway", "Learning to live", "Leave the light on", "Behind these hazel eyes", "Left outside alone", "Sick and tired", "Sk8erBoi", "If it makes you happy", "Black velvet", "Kids in America", "Walking on sunshine" og "Nobody's wife" garanterer girl Jam dig en kanon aften, som helt sikkert giver hjertebanken og sved på panden.

Pris-kategori: D-E Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Dance-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak