60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Jays

<<< Dance-bands
Jays

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jays kan nu opleves i en helt ny konstellation. Jays har nu udviddet besætningen med den dygtige sangerinde Shila Mariposa.

Jays nye sangerinde, Shila, er en fantastisk sangerinde med en udstråling, der når helt ud i hver en krog. Shila har bl.a. gjort sig bemærket ved at repræsentere Danmark i Montenegro og præsenterede også i 2010 Danmark i en stor international musikfestival i Georgien.

Konceptet i Jays bliver der ikke pillet ved, men vi tilfører en ekstra dimension i det musiske og et bredere repertoire.

Jays spiller stadig dansemusik for det brede publikum - nu blot endnu bredere - alt i et tempo så dansegulvet er fyldt fra start til slut - med masser af underholdning og ”syng med”!

Sceneshowet og den inciterende sammenkædning af musikken sørger for et konstant fyldt dansegulv - og er din garanti for et altid vellykket arrangement. Jays har været en del af det danske musikliv i mange år hvilket kommer til udtryk i stor professionalisme og indlevelse i ethvert arrangement.

Musikken Jays leverer er en kombination af de sidste 50 års ørehængere tunet op med de sidste nye dansehits der leveres i sikker og farvestrålende indpakning.

Med 2 forsangere og i alt 5 der synger, er Jays leveringsdygtig i et stort og afvekslende repertoire, der leveres med en overflod af vokalharmonier og overskud som ikke mange kan gøre efter.

Jays og alle 6 bandmedlemmer har sammen og hver for sig gennem årene optrådt overalt i Danmark. Optrådt i TV i ind-og udland, til halballer, på markedspladser og kræmmermarkeder, private og offentlige virksomheder, de fleste dansesteder - kort sagt: Alle de steder hvor ”glade danskere” kommer for at danse og more sig og for at få en god oplevelse.

Med Jays på scenen er der garanti for et fyldt dansegulv når bandet levere 60ér rock masser af 70ér og 80´er hits m.m.
Pris-kategori: D-E Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Dance-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak