60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Kim & Hallo

<<< Dance-bands
Kim & Hallo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dansk super band
På 10 år har Kim & Hallo opnået status som Danmarks mest alsidige danseorkester og vi er stolte af, at kunne præsentere dette flagskib på den danske popscene. Vi kan faktisk undvære den traditionelle opremsning af pladeudgivelser, hits, TV-shows og de store begivenheder de 5 "hallo'er" har været igennem og konstatere, at forekomsten af orkestre med den kaliber er sparsom i Danmark/Skandinavien.

På livesiden lægger Kim & Hallo vægt på show, analyserende og intuitiv repertoirevalg, publikumskontakt og ikke mindst at spille på "rigtige" instrumenter. Man ser her en sjælden spilleglæde og 4 leadvokaler sikrer afveksling ligesom guitarer, bas og harmonika konstant bytter plads hos orkestermedlemmerne. Kim & Hallo´s repertoire spænder vidt. Internationale hits, Rock n' Roll, Country, Dansband hits, ( kort sagt: "Alt fra Techno til Dansk-/ Svensktop") serveret med glimt i øjet, har gjort Kim & Hallo efterspurgt til firmafester, festivaler, halballer (bl. a. dansegalla med Bamses Venner, Sweethearts, Vikingarna, Thorleifs mv. ). KIM & HALLO er også det foretrukne konceptorkester, når de største dansktopsolister skal backes op på livescenen eller på TV.

Kim & Hallo har også opdaget hvad der er sket med dansbandpublikummet i de seneste år. Tiderne skifter og det har Kim & Hallo indset efter den seneste CD-release. De nye elementer i tiden har nødvendiggjort en holdningsændring hos orkestrene og koncertarrangørerne, hvor KIM & HALLO er foregangsorkester for en ny generation af dansebands i Danmark. Publikum vil have oplevelser med hjem og oplevelserne skabes ved en eksplosion af dynamik, show og power, der hele tiden er tilpasset arrangementets behov og publikums musiksmag. Det er således store krav, orkestrets 5 medlemmer stiller til sig selv, hvis eneste lighed er, at de er forskellige og har kæmpe ambitioner i alle retninger!

Danmark nyder godt af Kim & Hallo kæmpe arbejde, det kan tusindvis af publikummer bekræfte.

For yderligere info og ledige datoer på Kim & Hallo ­ kontakt Danish Entertainment - tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: E-F Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Dance-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak