60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Klaus & Servants

<<< Dance-bands
Klaus & Servants

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus & Servants - helt fremme med ny CD!

”I dag og i morgen” er covertitlen på dette nye album.

CD’en indeholder de fire seneste single-hits ”Hvem skal holde om dig i nat”, ”Lille lærke”, ”Du er mit liv” og ”Juliane” - som nåede 1. pladsen på Dansktoppen.

Allerede inden den officielle udgivelse har der været meget fokus på albummet: Jørgen de Mylius har givet smagsprøver i ”Eldorado” på DR’s P4, og de ovennævnte singler har været flot placeret på DR’s dansktop.

I marts måned 2009 har gruppen haft to helt nye sange fra ”I dag og i morgen” med på Top Charlie - stærke follow-ups til succesen med ”Hvem skal holde om dig i nat”, der opnåede hele to uger på CharlieToppens 1. plads - og der var ikke et øje tørt, da Teddy Edelmann sammen med Keld Heick og K&S fremførte ”Himmelhunden”.

I efterårets ”Fællessang på Charlie”-kavalkade var gruppen også på scenen i amfiteatret i Sønderborg.

På Live-fronten gi’r det virkelig stemning, når K&S går rundt blandt publikum med trådløse mikrofoner og ditto instrumenter. Nærhed, humør og ”duet” med publikum er noget folk tænder på. Så når dansen skal i gang, er æggene lagt!

Målrettet indsats gennem mange år gør, at man til en aften med Klaus & Servants altid oplever publikum med hænderne oppe over hovedet - alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner ”Herstedvester” - dansegulvet er fyldt! ....og det bliver det ved med at være hele aftnen, mens K&S serverer hit på hit på hit - sange fra deres ”Beach Party” album og deres 60’er album ”Do You Still Remember”, danske perler fra deres mangeårige CD produktion iblandet nye internationale hits, latin amerikanske rytmer og lidt Country & Western.

Også på koncertscenen markerer K&S sig med en humørfyldt musikalsk rejse gennem et halvt århundredes pophistorie, hvor der især fokuseres på de helt store hits fra poppens guldalder.

Der er virkelig tale om en bred musikalsk vifte - især præget af flotte vokalarrangementer - veloplagt og humoristisk serveret på professionelt musikudstyr af højeste kvalitet.

De ka' li' det - og det er simpelthen grunden til, at Klaus & Servants år efter år holder sig på toppen, når det gælder populær musik til enhver festlig lejlighed.
Pris-kategori: F Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Dance-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak