60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Trio Plus

<<< Dance-bands
Trio Plus

 

Trio+ spiller musik til enhver fest. Konceptet er, at Trio+ er én stor jukebox: Det vil sige, at du selv vælger de sange, som du vil have til dit arrangement - om det så er din fødselsdag, jeres bryllup, konfirmationen, vejfest, housewarming, reception, gardenparty, eller indvielse af dit nye havebassin.

Med Trio+ får du et hold musikere med mange års erfaring. Du kan derfor være sikker på, at du får et orkester som leverer party- og dansemusik i høj klasse med et bredt repertoire, der sikrer, at du får noget, som passer til lejligheden.

Repertoiret er omfattende og med garanti for et fyldt dansegulv. Om det er sange til 60 afdæmpede minutter til receptionen uden at gæsterne får pindemadderne galt i halsen, eller 3x45 minutter med dansemusik hvor dine gæster skal op på bordene, så kan Trio+ levere det.

Creedence Clearwater Revival, Robbie Wiliams, Shu-bi-dua, TV-2, Dolly Parton, Thomas Helmig, The Beatles, The Police, John Mogensen, Anastasia, Bamses venner, Oasis, Elvi - er blot et lille udpluk af de kunstnere som tages under Trio+ musikalske vinger.
Pris-kategori: C Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Dance-bands Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak