60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Anne Larsen

<<< Foredrag
Anne Larsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne Larsen holder foredrag om sundhed og mad

Anne Larsen, forfatter, foredragsholder og madskribent - holder foredrag, der tager udgangspunkt - ikke kun i madopskrifter - men i livet på godt og på ondt. Hvordan færdes man i sundhedsjunglen, og hvad er det, der får os til at vælge som vi gør. Tager vi del i den bedste del af livet, bør vi være opmærksomme på, at maden og for den sags skyld også motionen, er topscorer når det gælder energi og kræfter? God energi - giver god energi. Hvordan kigger man ind i sig selv og bearbejder den selvransagelse, som mange idag har fået øje på? Det er tanken, bag handlingen, der er vigtig, og hvordan tænker man "de rigtige tanker" - og hvordan forvandler man en stresset hverdag, til sin egen gode historie? Kvinder, mænd, børn, parforhold - det gode måltid og den gode samtale er i centrum. Ernæringsmæssigt er man tit i tvivl om, hvilken "religion" man skal følge. Følg din egen! Skriv din egen drejebog og følg dit hjerte. Humoristisk og helhjertet guider Anne Larsen os rundt i sit eget liv og giver de bedste råd fra sine egne erfaringer, videre.

Anne Larsen´s foredragsliste:

Hvorfor bliver vi federe og federe...?
...når vi køber sundere og sundere? Og gør vi forresten det? Hvad er det der virker? Kød, ingen kød - masser af kød? Sukker, ingen sukker - masser af sukker? Fedt - ER det lige fedt. Hvad får tingene til at ske, er det maden, psyken eller motionen? Eller skal vil tage "hele pakken"? Om at forholde sig til sundhedsbudskaber. Hvad siger det officielle sundhedsdanmark og hvordan fungerer hverdagen for travle mennesker?

Testosteronmuren 
- rigtige mænd vil have sovs! Vil de? - eller er det en helgardering, vi kvinder foretager, for selv at sikre os sovsen, og som en ansvarsforflygtigelse? Det er ikke min skyld, at jeg ikke kan tabe mig, det er fordi min mand vil have sovs. Hvis han ikke får det, så går han fra mig. Åh, mon dog!

Lidt på slankekur er man vel altid...
- om kvinder og deres slankenetværk. Drop det og lev livet. Få psyken med og gør op med Peter og Ulven. Det nytter, det rykker og det flytter flere kilo og det har den mening, dit livs manus fortæller dig. Du er den, der har størst indflydelse, hvis du tør mærke efter og få det naturlige kærligsflow til at flyde. Du er det værd!

Forførelsens kunst
...der er så mange kræfter i det lort, sagde en person til Anne Larsen, efter at have lagt kosten om og tabt sig ned til idealvægten. Ja, vel er der så. Kostens og motionens stærke kræfter. Hvad skal der til, og hvad er mood-food/humør-mad? Man kan forføre med mad. Prøv selv og start med dig selv. Du er omdrejningspunktet for lykken i dit liv. Verden er styret af sex, penge, religion OG mad.

Mor - er jeg for tyk?
- om børn, mad og motion. Om livsglæde og om voksne, der skal tage ansvar for barnets tarv, hvorunder også mad- og motionslivet hører.

Sundhedspolitik på arbejdspladsen
- om at leve fedt, også i kantinen - og det er fedt på den gode fede måde og på den knap så gode, fede måde. Og om at lette røven uden at være kontorhænger, eller papirflytter. Udsagn om at man ikke forstår, at man ikke taber sig, fordi man render rundt på sit arbejde dagen lang. At rende rundt på sit arbejde er ikke motion, og tæller ikke en del af de 4 timers motion, som vi anbefales om dagen - medmindre vi er teglværksarbejdere!

For yderligere info og ledige datoer på Anne Larsen – kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: Indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak