60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Anne Marie Helger

<<< Foredrag

Anne Marie Helger

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne Marie Helger er teatrets kampsoldat og i ”Helgers Hedetur”, der er opført live utallige gange og udgivet i bogform i 2000, kan man læse følgende programerklæring: ”Er hun faldet til patten, det lille vildførte vortesvin. Vist ikke nej. Anne Marie Helger er så uklædeligt fnysende indigneret og frådende kampklar som ingensinde før. Så er de advaret”.

Anne Marie Helger voksede op i Charlottenlund i et hjem, hvor man kendte den gode smag, den fine kultur og satte pris på de rene linier, og fra den jord voksede der underligt nok en lille troldunge op, der elskede glimmer og farver, som lavede hårbånd af karamelpapir, som senere skulle blive Danmarksberømt for sine monstrøse kostumer og som har mottoet: ”Det kan aldrig blive for meget”.

Anne Marie Helger har, efter eget udsagn, aldrig rigtig hørt til nogen steder. Rødstrømperne ville ikke vide af hende, det etablerede teater heller ikke rigtigt, og nu er hun om noget udenfor, uddateret og nærmest aparte i sin stædige tro på socialismen. ”Jeg ved godt, at min sag ikke vinder, og at jeg dør som taber, for den socialisme, jeg tror på vil aldrig blive salonfähig”, men så længe hun er her vil kæmpe for den politiske kunst, som hun tror på nytter - ikke mindst i denne tid, der benhårdt defineres af om vi er med eller imod hinanden.

Man kunne give denne brandtale mange titler: "Jagten på den forsvundne moral", eller "Fra røgelse til rap", eller "Et portræt af kulturen fra 68-98", eller "Optegnelser fra et mølædt mosefund", eller "Buldrende antydninger og sydende perfiditeter", eller "Gardinprædikener og persiennelår", eller bare det helt uforpligtende "Ulmende letantændeligt tankespind". Kort sagt: Anne Marie Helger, den kendte skuespiller og forfatter vil på sin egen begavede og provokerende måde lufte nogle af sine uforbeholdne meninger og holdninger til nogle af samtidens mange betændte bylder.

”Det kan aldrig blive for meget”.

”Jeg dør som taber”.

For yderligere info og ledige datoer på Anne Marie Helger - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.

Pris-kategori: indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak