60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Christine Feldthaus

<<< Foredrag
Christine Feldthaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christine Feldthaus har mere end 20 års erfaring fra kommunikations- og reklamebranchen.

Christine Feldthaus har gennem arbejdet for en lang række annoncører over årene fået et stort indblik i hvad der interesserer danskerne og deres livsstil.

Christine Feldthaus kendes bland andet fra programmet ”Kender Du Typen” på DR TV , hvor hun som livsstilsekspert gætter kendte danskere ud fra f.eks. deres favoritduft, deres bilmærke eller deres forhold til burhønse-æg.

Christina Feldthaus´ foredragsliste:

Fremtidens forbrugere – er vi klædt på til at møde dem?

Trænger du til en ”saltvandsindsprøjtning” på livsstilsfronten? Hvordan opfatter kunder og samarbejdspartnere egentlig dit brand og din virksomhed?
I skræddersyede workshops giver livsstilseksperten Christine Feldthaus en overordnet opdatering på, hvordan vi danskere agerer som kunder og forbrugere anno 2005. Hvilke tendenser præger danske kunder – og hvordan kommer man som virksomhed på forkant.

Ved hjælp af input fra virksomheden, kommer Christine Feldthaus med betragtninger og bud på, hvordan man endnu bedre sikrer at holde virksomheden eller mærket vitalt – ved at holde trit med tendenser og kunde-behov.
Inspirationsworkshops varer 1½-2 timer og afholdes i en afslappet og humoristisk tone, hvor deltagerne forventes at indgå aktivt.

Hvad har danskerne egentligt gang i?

En helikopter tur hen over danskerne anno 2005. Et humoristisk og til tider sarkastisk portræt af danskernes holdninger, adfærd, forbrug og livsstil anno 2005. Hvilke tendenser i samfundet påvirker den enkelte.

Hvorfor mænd bruger mere og mere tid på toilettet og hvorfor de fjerner uønsket hårvækst som aldrig før. Hvem er det egentligt lige, der har opfundet samtalekøkkenet?

Hvorfor bliver kvinderne mere og mere stressede – og hvorfor tyr de til aromaterapi, fyldte chokolader og selvhjælpsbøger.

Hvorfor børnene i stigende grad udvikler sig til ”curling-børn” der lever i cyberspace og betragter forældre som ”tjenere på 5. stjernede luksus hoteller”.

Hvad sker der hos ”vandrestavs-rockerne”?

Et opgør med de stærkt uaktuelle ”ældrebilleder”. Hvorfor er man stendød i mediemålgrupperne og henvist til TV Charlie, når man runder 50 år?

Der vil blive fokuseret på befolkningen over 50 år med livsstils-facts fra ind- og udland og der vil tegne sig et portræt af nogle generationer, som ikke vil finde sig i, at blive beskrevet som en udkogt blomkålsædende ”ældrebyrde” når de når pensionsalderen. En korporlig opsang til blandt andet erhvervslivet, kommunikations-branchen, medierne og ældreplejen om at skylle sovepillerne ud i toilettet og sætte turbo på innovationen.

Den perfekte kvinde – fuck hende!

Hvornår lærer vi at droppe den dårlige samvittighed, at prioritere og at følge hjertet. Hvorfor svælger vi i selvhjælpsbøger og tager hele ansvaret når ungerne får lus. Hvorfor tænker vi mere på planlægning af indkøb og aftensmad end på sex – når vi slår øjnene op om morgenen.

Hvad blev der af kvindernes kampdag - er det en fuser på højde med Københavns Karneval? Eller er der bare ikke mere at kæmpe for?

Indlægget spidder ”kvindeliv” anno 2005 med karriere, VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen og Pilates ad libitum.

Og stiller spørgsmåls tegn ved om vi blot er en samling skrigeskinker som står i X når vi gør rent, afbryder børnenes leg med Toffifee karameller og taler med vores Ravioli når vi laver mad.

For yderligere info og ledige datoer på Christine Feldthaus – kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: Indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak