60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Erik Østenkjær

<<< Foredrag
Erik Østenkjær

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik Østenkjær -  sportspsykolog.

Erik Østenkjær har været coach og sparringspartner for eliteidrætsudøvere i 23 sportsgrene i 11 lande. Han har blandt andet været tilknyttet en række af landets førende fodbold-og håndboldklubber, og han har arbejdet sammen med boksere, tennisspillere, golfspillere og cykelryttere.

Han har været praktiserende sportspsykolog lige så længe, som atleterne har brugt mentaltræning. I sit arbejde med idrætsudøvere, deres trænere, forældre og ledere har han fået en dyb indsigt i, hvordan mennesker bliver bedre til at nå deres mål i tilværelsen.

Desuden har Erik Østenkjær erfaring som personalechef og samarbejdspartner for erhvervsledere i udvikling af virksomhedskultur. Han står bag IT-systemet Sport Ressource System og driver virksomhederne Group No.1 og Sports Psykologisk Institut.

Erik Østenkjær holder en række foredrag, som knytter sig til hans erfaringer og metoder fra mentaltræning af medarbejdere, ledere og idrætsudøvere. Han er en underholdende, humoristisk, nyskabende, provokerende og energisk foredragsholder, som altid går efter at give sit publikum en enestående oplevelse.

Foredrag og kurser kan både ramme en bred skare eller en smal målgruppe, og i sin ligefremme og positive attitude giver Erik Østenkjær altid sit publikum noget at tænke over og ofte lysten til at forbedre sin livssituation.

Erik Østenkjær er aktuel med udgivelsen ”Viljens Bog”, som udkommer på Gyldendals Forlag i efteråret 2010.

”Så lad dem da selv”

Foredrag til forældre, der vil det bedste for sine børn og deres fremtid, men som nogle gange har svært ved at finde den bedste vej til udvikling.

Udgangspunktet er opdragelse kontra udvikling af vore børn og unge. Hvordan skaber vi en familiekultur, der kan understøtte de unge til at udvikle en god og positiv vilje?

I foredraget kommer Erik Østenkjær ind på, hvad forkælelser gør ved næste generation, og hvad det betyder for de unge på lang sigt. Han giver sit bud på, hvordan man skaber en ramme, så børn og unge bliver modnet inden voksenlivet. Der er tips og tricks til at give børnene mere vilje.

”Viljemanden”

Nogle dage er det bare op af bakke. Alt virker koldt, trist og mørkt, og der er ikke noget, som lykkes.

Men måske er de dårlige dage ikke så slemme endda, når vi skal nå vores mål. For modgang er helt fundamentalt, når vi skal udvikle vores vilje.

I foredraget giver Erik Østenkjær sit bud på, hvordan vi kan bruge modgang til at nå vores mål. Det er præcis, når motivationen er i bund, og de mentale ressourcer kører på det sidste, at viljen kan styrkes.

Erik Østenkjær fortæller om, hvordan alle mennesker med enkle redskaber kan opnå en større succes i hverdagen og nå sine mål i tilværelsen, hvis de er indstillede på at træne viljen. Foredraget indeholder øvelser, som enhver kan bruge.

”Ledelse med vilje”

Når krisen kradser, kigger vi efter opsparingen under madrassen for at finde de reserver, som vi har gemt til de dårlige tider. Mange sikrer sig økonomisk, men hvad gør vi egentligt, når vi skal gardere os mentalt? Kan vi knuse krisen med vilje?

Foredraget har hovedvægten på virksomhedskultur og ledelsens udvikling af medarbejderne. Erik Østenkjær giver sit bud på, hvorledes virksomhederne udvikler en stærkere viljekultur, og hvorledes ledelsen kan støtte viljeudvikling hos den enkelte medarbejder i både gode og dårlige tider.

Det er vigtigt at træne viljen til alle tider, og vi bliver bedre til at knuse krisen, hvis vi har mere vilje.

Foredraget henvender sig til personaleledere og virksomhedsledere.

”Viljen til salg”

Alle sælgere ringer med klokken, når de har afsluttet en god handel, og de færreste kan fortælle en sælger, hvordan han når i mål. Til gengæld kan man godt skærpe vejen hen til målet.

Foredraget henvender sig til sælgere og salgsledere, som ønsker at blive bedre til deres metier.

Hovedvægten af foredraget ligger på, hvordan sælgeren bliver bedre til at sælge varen gennem en positiv og udviklende salgskultur.

Erik Østenkjær giver eksempler på, hvordan sælgere kan optimere viljen til at sælge med at styrke processen frem for målet. Undervejs er der øvelser for, hvordan man bliver verdensmester i salg med vilje som værktøj.

”Fremtidens konkurrencedygtige talenter”

Hvordan træner I så viljen? De danske idrætsledere har i mange år forfinet taktik, fysik og teknik på danske talenter, men det fjerde ben i udviklingen halter bagefter: mentaliteten skal styrkes, hvis talenterne skal klare sig i fremtiden.

I foredraget giver Erik Østenkjær idrætsledere og deres talenter indblik i, hvordan de kan forbedre deres mentale styrke under træningen og i kampsituationer. Gennem 30 år har han hjulpet eliteudøvere videre i karrieren, og med eksempler fra sin praksis vil han også give eksempler på øvelser, som talenter og trænere kan tage med hjem til klubben.

Erik Østenkjær tager udgangspunkt i den enkelte udøver, men kommer også ind på, hvordan man træner viljen i teams.

For yderligere info og ledige datoer på Erik Østenkjær - kontakt Danish Entertainment - tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: C-D Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak