60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Farshad Kholghi

<<< Foredrag
Farshad Kholghi Farshad Kholghi er forfatter, debattør og skuespiller, og er derudover en ofte benyttet foredragsholder rundt i hele landet. Han er kendt for sine underholdende og samtidig skarpe iagttagelser og kommentarer.

I 1984 flygtede Farshad Kholghi sammen med sin familie fra Iran til Danmark for at undgå krigen. Farshad Kholghi har derefter deltaget i en række film og TV-serier. Han har desuden også optrådt og skabt sig et navn på landets teatre. Han er ydermere fast skribent og udgav i 2007 bogen ”Verden er ét land”.

I dag er han desuden en af landets meget benyttede foredragsholder og historiefortæller. Hans foredrag handler primært om mødet med Danmark, hans egne oplevelser og de kulturforskelle, som han har erfaret. Hvordan bliver man accepteret som menneske og ikke som etnisk offer? Og hvordan lever man med depressioner?

Oplev en foredragsholder, der forstår at kombinere underholdning med faglige pointer og levende historier. Farshad Kholghis foredrag er utroligt sjove, og han formår dermed at skabe en helt speciel stemning om aktuelle emner. Farshad Kholghis foredrag er også meget populære til åbne arrangementer.

For yderligere info og booking af Farshad Kholghi - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: D Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak