60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Jens Arentzen

<<< Foredrag
Jens Arentzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jens Arentzen - Ingen kan føle sig sikre, når Jens Arentzen går på talerstolen. Han bruger sig selv – og publikum – og fylder rummet med vitalitet, humor og anarki. Han er kendt som skuespiller i bl.a. "Matador" og "Een gang strømer" og er instruktør og medforfatter til en række danske film som eksempelvis "Flamberede Hjerter". Af egne produktioner kan man finde "Blomsterfangen" (1996) og "Solen er så rød" (2000). Han er en af landets førende formidlere af skuespilteknikker og redskaber - både indenfor faget, men i ligeså høj grad til virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker at kunne præsentere sig udadtil. Med sikkerhed og klarhed kan han åbne op i publikum til sande værdier, forvandlinger og sætte fut i fejemøget. Arentzen strømmer af sjældent set uforfalsket energi. (Vi skal i mesterklasse for at finde hans lige).

Jens Arentzen taler om kommunikation og kropssprog, formidling, Det emotionelles betydning, Moderne længsel, præsentationsteknik, rå barndom og veje til forvandling. Storytelling og instruktion, ledelse. Med Arentzen vil I med garanti opleve Jer set, blive flyttet og få noget med hjem til både hjernen og kroppen.

Jens Arentzen tilbyder dynamiske og medrivende foredrag og kurser med følgende temaer:

Præsentation, kropssprog og kommunikation
Praktisk håndtering af stress
Skuespillerteknik og/eller instruktion
Manuskriptskrivning og visuel formidling
Teambuilding
Om at flytte sit publikum
En dag i Filmens verden. Kursus i Teambuilding og Storytelling
En skæv opvækst

1. Præsentation, kropssprog og kommunikation
Bliv bevidst om spilleregler og virkemidler, som kan bruges, hvad enten du skal til mundtlig eksamen, undervise i IT eller interviewes til Nyhederne.

2. Praktisk håndtering af stress
"Det er først når man forlader et helvede, at man indser, at det var det".
Jens Arentzen har på sin egen krop mærket hvad stress kan gøre ved én. Det er ikke nok at gøre op, man må have både råd og vejledning, men ikke mindst nogle redskaber til hvad man gør ved sig selv.
Jens Arentzen hjælper til med at flytte og forandre og kan både ved kortere intensive forløb og længere arrangementer med forskellige øvelser hjælpe ledelsesgrupper og andre, som gerne vil "arbejde sig ud" af de stresssituationer, som ofte overtager styringen og dermed også helbredet for mange.
"If you’re not having pleasure, you’re missing the point of all of it".

3. Skuespillerteknik og/eller instruktion
Jens Arentzen: Lær at bruge krop, stemme og personlige erfaringer hensigtsmæssigt – og at trække på egne følelser uden at resultatet bliver indadvendt eller privat.

4. Manuskriptskrivning og visuel formidling
Skriv og tænk kreativt, dramaturgisk og emotionelt.

5. Teambuilding
Jens Arentzen holder kursus, hvor deltagerne gennem løsning af konkrete opgaver bliver bevidste om egne styrker og svagheder og om rollefordelingen i gruppen.

6. Om at flytte sit publikum
Ingen anden formår som Jens Arentzen at flytte sit publikum, sælge sit budskab, sit produkt eller overbevise andre mennesker.
På sin egen helt unikke facon forklarer han - med baggrund i sin egen skuespillerteknik – hvordan man forfører andre mennesker og gennemfører den strategi man har lagt. Et unikt foredrag hvor Jens Arentzen går tæt på jer og giver en helt ny vinkel til, hvordan du kan flytte dit publikum.
Hvad enten det drejer sig om præsentationsteknik, salg, kommunikation eller andet, hvor man skal overbevise andre, er dette foredrag i særklasse.

7. Een dag i Filmens verden. Kursus i Teambuilding og Storytelling
Jens Arentzen vil sørge for, at deltagerne vil på een dag, fra morgen til sen aften, skrive manus, optage film, med sig selv i alle roller (nogle som skuespiller, en som instruktør, en som fotograf, en som lydmand, en som scenograf, etc.), redigere (klippe) den optagede film samt fremvise filmen på den afsluttende Oscar fest.

8. En skæv opvækst
Med udgangspunkt i sin egen opvækst i skyggen af en psykisk syg mor fortæller Jens Arentzen om 'skæve' børn og unges reaktioner og forsvarsmekanismer.

For yderligere info og ledige datoer på Jens Arentzen - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.

Pris-kategori: indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak