60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Kirsten Siggard

<<< Foredrag
Kirsten Siggard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirsten Siggaard - fortæller i et foredrag om sin fantastiske karriere.

Kirsten Siggard vandt for mere end 25 år siden Dansk Melodi Grand Prix med "Det lige det". Siden strøg Kirsten til tops på stjernehimlen nærmest med raketfart. Journalist Arne Schmidt Møller har haft et tæt venskab med Kristen gennem hele karrieren, derfor er foredraget er formet som et talkshow med masser af sjove og spændende anekdoter.

Arne Schmidt Møller har dækket 15 danske og 12 internationale Grand Prix finaler. Han har gravet i arkiverne og fundet mange spændende historier om bankassistenten der blev 80'ernes store Grand Prix stjerne og siden blev hun kendt som Edith Piaf.

Kirsten Siggaard sejrede sammen med Søren Bundgaard tre gange, og repræsenterede Danmark i Luxemburg, Dublin og Gøteborg. Hør hende fortælle om de store roller hun siden har fået som sangerinde og skuespiller, hvor Kirsten bl.a. spillede sammen med Ulf Pilgaard i "Solstik". Om hvordan hun fik rollen og sit store gennembrud i "Piaf". Om hvordan hun kæmpede for sin rolle i "Les Miserable" og hendes 250 forestillinger som thepotte på Det ny Teater i "Beauty and the Beast".

Kirsten har mødt et hav af internationale superstjerner bl.a. Elaine Paige, Cliff Richard, Barbra Streisand og Celine Dion. Hun har indspillet plader med Gilbert O'Sullivan og Tommy Körberg. Hun har besøgt eksotiske lande som Hawaii, Vietnam og Filippinerne. Hun var ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp i Zimbabwe og Røde Kors i Rumænien.

Publikum får flere musikalske smagsprøver, uden af afsløre for meget, så er der nostalgiske genhør med hendes store Grand Prix hit og selvfølgelig et genhør med Kirsten som Piaf, hvor Kirstens søn, Mads, akkompagnere sin mor på piano.

Dette talkshow er også ideelt til en kulturaften, hvor arrangøren slår sig sammen med en restauratør og byder på et traktement forud for talkshowet.

Ved sin side har Kirsten Siggaard også sin søn Mads, der medvirker som pianist: "En ung flot fyr der i den grad klædte Kirsten på scenen," skriver John Hansen i Søndagsavisen.

For yderligere info og ledige datoer på Kirsten Siggaard - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: C Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak