60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Lasse Helner

<<< Foredrag
Lasse Helner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasse Helner - HAN HAVDE ELLERS SÅDAN NOGLE PÆNE FORÆLDRE?

Lasse Helner er født den 14. februar 1947 i Aarup på Fyn. Han er både kendt som musiker, sanger, komponist, storyteller og meget andet. I 2009 rundede han de 50 år på scenen, og i år kan Lasse Helner, sammen med sin kone Mathilde, fejre deres 35-års jubilæum med duoen Lasse & Mathilde.

Lasse Helner fortæller om sin karriere, sin opvækst på Vestfyn, sejlturene med Nordkaperen, og sine holdninger samt meninger - om ting som berører både ham, men også andre. Om kampen mod alkohol og stoffer, og om de mange mistede venner. Dette gør han i et musikalsk foredrag der går under titlen ”Han havde ellers sådan nogle pæne forældre?”. Det er også arbejdstitlen til en bog, om en lang karriere med utallige oplevelser i ind og udland, der endnu ikke er skrevet, men måske bliver det en dag.

Foredraget indeholder bl.a. beskrivelser, af oplevelser der strækker sig lige fra Damaskus og New Orleans, til Lundeborg og Midtfynsfestivalen, fra Skiffle og Jazz til Pigtråd, Rock, Folk og danske sange.

Lasse Helner voksede op i tiden efter 2. verdenskrig, hvor verden fra at være gået amok i vold, død og ødelæggelse, eksploderede i musik, farver og fælles oplevelser op igennem 50erne, 60erne og videre til nu, dette på trods af evigt truende konflikter og krige. En kendt mand i branchen sagde engang, at når man nu skal til at leve af sin hukommelse, så er det sgu en skam at man ikke kan huske en skid! Det er ikke tilfældet her; Lasse Helner fortæller med engagement og liv, så man synes man selv var der, - og det var man måske også?

For yderligere info og ledige datoer på Lasse Helner kontakt Danish Entertainment på tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: C Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak