60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Lene Gammelgaard

<<< Foredrag
Lene Gammelgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lene Gammelgaard - er en internationalt anerkendt motivational speaker.

"Viljen til sejr kan trænes" "Du er valgt"

Medgang har sin rod i vore hjerner. Når vi begynder at forstå, hvorledes vi kan mobilisere og udnytte vor egen motivation, kan vi ikke blot drive os selv til ekstraordinær præstationer, men trækker andre til os og med os.

Egen motivation og individets selvansvarlighed til at udnytte sindets mentale indstillinger og reaaourcer til at komme succesfuld gennem de vanskelige udfordringer - er afgørende for hvem der overlever kriser succesfuldt og styrket og hvem der bukker under.

Lene Gammelgaard har gennem sit liv og karriere bevist at hun igen og igen motiverer sig selv til toppræstationer - Lene Gammelgaard er en håb givende fordragsholder, konsulent og coach og internationalt anerkendt som motivational speaker. Lene Gammelgaard har arbejdet med at inspirere organisationer overalt i verden til konstruktivt at konfrontere modgang og krise og imødekomme forandringer og motivere til at mestre det enorme press, der i disse tider præger forretningslivet.

Som den første nordiske kvinde der besteg og overlevede Mount Everest i 1996, høstede Lene Gammelgaard ekstreme erfaringer og fik et sjældent indblik i uforudsigelige og livstruende situationer, hvor konsekvenserne af beslutninger kan være ultimative og hvor succes ofte kræver mere end et menneske magter. Hendes mange facetterede livserfaringer og gennemprøvede "vej til toppen" får Lene Gammelgaard til at fokusere på at skabe ekstraordinære resultater gennem dynamikken i risikovillighed til forandringer, ukuelighed, hårdt arbejde, velholdenhed, originalitet og kreativ innovation. Specielt i vanskelige tider, hvor der kræves noget ekstraordinært af os.

I sine bestræbelser på at overkomme udfordringer, der følger af fejlslag, har Lene Gammelgaard dedikeret hovedparten af sit liv til at demonstrere hvordan det at sætte sig mål, mental træning og velholdende resultatorienterethed kan få tilsyneladende katastrofale kriser gjort håndterbare og sågar danne afsæt for nye succeser. Lene Gammelgaard har i 15 år arbejdet internationalt og anvendt sine "hands-on" erfaringer til at mobilisere og motivere klienter i professionelle sammenhænge.

Referencer:

BMW
Coop
Danica
Dansk Supermarked
ABB A/S
Ecco Shoes
Hamlet Privathospital 
Maersk
Netto
Novo Nordisk 
MT Højgaard A/S
PFA
Scanlines
Shell
Skanska
Silvan

For yderligere info og ledige datoer på Lene Gammelgaard kontakt Danish Entertainment på tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: C-D Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak