60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Lotte Heise

<<< Foredrag
Lotte Heise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lotte Heise - en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere.

Lotte Heise er kendt for sine meningers mod, og når Lotte Heise går på scenen, bør man være forberedt på at få serveret alt i et tempo, som får selv den mest konditionsstærke foredragslytter til at miste pusten.
Lotte Heise er meget engageret, og hun er fast besluttet på at give sig selv 100 procent, når hun er ude og holde foredrag de emner, der optager hende.

Ud over at holde foredrag i foreninger og kulturhuse, kommer Lotte Heise også hos virksomheder, hvor hun præsenterer et bredt udsnit af erhvervsforedrag, som relaterer til virksomhedens medarbejdere og ledere.

Lotte Heise har dansk som modersmål, taler flydende fransk og engelsk og har et godt kendskab til italiensk og spansk.

Kort om Lotte Heise:
Lotte Heise er født i 1959 og opvokset på Nordsjælland, foredragsholder og forfatter, direktør og tidligere model for fotograf Gunnar Larsen.

Lotte Heise er desuden protektor for Christine centeret og Max Havelaar Fonden. Modtog i 2002 Århus Kommunes Ligestillingspris, som uddeles til en århusiansk borger, der har ydet noget særligt for byen, og samme år prisen ”Den gyldne kartoffel”.

Lotte Heise har skrevet bøgerne ”Så er det sagt”, ”Hvorfor elsker man(d) magt”, ”Hvorfor skal vi ikke tro, at vi er noget”, ”Hvorfor er kvinder så hysteriske”, ”Hvorfor er mænd så kedelige”, ”Hvorfor er børn så besværlige” og ”Bare det var mig”.

Lotte Heise har desuden udgivet videoerne ”Hvorfor er mænd så kedelige”, ”Hvorfor er kvinder så hysteriske” og ”Bevar mig vel”.

Hun har bl.a. deltaget i tv-programmerne ”Heises kvarter” og ”Jacob og Lotte på tur”, samt i tv-showene ”Janteloven”, Mandfolk og søde pi´r”, ”Gravid og hva´ så”, ”Hvorfor er mænd så kedelige”, ”Hvorfor er kvinder så hysteriske”, og i debatprogrammet ”Tre til tiden”.

For yderligere info og ledige datoer på Lotte Heise - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak