60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Master Fatman

<<< Foredrag
Master Fatman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Master Fatman - Morten Lindberg

Kosmisk kærlighed. Så kort kan det siges, når det drejer sig om Master Fatman.

Om Master Fatman
Foredragsholder - booking af foredrag om kvinder, kærlighed og livskvalitet.

"Lige meget hvilken situation du står i - om den er god eller dårlig, om du har mistet alt eller vundet en masse, om nogen har gjort dine kære ondt eller ydmyget dig og gjort dig ked af det - så er der kun én eneste ting der er det rigtige at gøre: Kærlighed, Kærlighed og mere Kærlighed".

Master Fatman - Tykmesteren - er kosmisk konferencier, kosmisk bankovært, kosmisk teambuilder, kosmusisk sanger, dj og basmusikant i Lindberg Hemmer Foundation.

Før i tiden kendt som en reinkarnation af Bobby Ewing fra Dallas og berømmet for sit forbrug af flødeskumskager, senere som studievært i Frank of Denmark og stifter af Det Kosmiske Parti.

Kosmiske foredrag
Når Mesteren holder foredrag om Den Kosmiske Kærlighed, om Den Super Nødvendige Venlighed, om hvordan vi alle kan være flinkere mod naturen og hinanden - kort sagt om, hvordan en bedre verden skabes - så foregår det i et mørkt rum med stearinlys, små klokker og røgelsespinde. Foredraget er både humoristisk og alvorligt og afsluttes som regel med 5-10 min. yoga.
- Kosmisk banko er en ny frisk måde at være sammen på. Utraditionelt og traditionelt på samme tid, mystisk dragende og meget bankoagtigt med masser af dramatik, spænding, halve ænder, sidegevinster, hammondorgel, spontane indfald og dyb koncentration.

Holdopstilling: Master Fatman (banko og opråber). Dan Hemmer (Hammondorgel, drama og suspense). John Kørner (207 cm høj, poseryster og chefkontrollant). Amina (gavepige samt kys & kram). Johnny Conny Tonny Thomas (runner & dansktopsanger). Anders (runner & pigernes yndling).

Som DJ
- Som DJ er Master Fatman ligeså kosmisk og altfavnende, som når han entertainer på anden måde. Hans pladesamling spænder fra tyske schlagere og disco til det mest svedige, sorte 70'er funk og groovy jazzmusik.

Master Fatman Guru Orchestra
- Master Fatman Guru Orchestra er stedet, hvor Tykmesteren oplader sin særlige sangrøst. Orkestret spiller en lige blanding af jazzstandards, bossa nova og underholdningsmusik og består af: Master Fatman (vokal), Nanna Lüders (vokal), Dan Hemmer (Hammondorgel), Ben Besiakov (Rhodes), Hugo Rasmussen (bas), Frands Rifbjerg (trommer), Klavs Nordsø (percussion), Morten Grønvad (vibrafon) og Anders Gårdmand (fløjte). Når de optræder har de tit venner med som gæsteoptræder, bl.a. Asger Rosenberg, Maria Montell, Johnny Conny Tonny Thomas, Jytte Abildstrøm m.fl.

Lindberg Hemmer Foundation
- Lindberg Hemmer Foundation er en hammond 'n' bass-duo bestående af Dan Hemmer på Hammondorgel og Morten Lindberg på bas. Dannet i 1995 med udgangspunkt i fransk filmmusik fra 60'erne (Francis Lai og Michel Legrand) og easy listening, men udelukkende med egne kompositioner. Udgav i 1996 albummet Scandinavian Supermarket Music at it's Very Best, som også blev udgivet i Japan, og i 2001 opfølgeren Brazilian Architecture, der var mere jazzet og nubossa.

For yderligere info og ledige datoer på Master Fatman - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.

Pris-kategori: indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak