60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Peter Kær

<<< Foredrag
Peter Kær

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Kær * KVINDER ER FRA MATAS OG MÆND ER FRA SUPERLIGAEN

De stærkt fascinerende og yderst besværlige forskelle på mænd og kvinder bliver her vendt og drejet på underholdende vis af studievært, journalist og entertainer Peter Kær. Med glimtet i øjet og tungen næsten lige munden vil han forsøge at manøvrere gennem parforholdets mange sving og kurver.

Her er et emne, som Peter Kær er næsten ekspert i. Flere forestillinger på Bellevue-teatret om emnet er det blevet til: ”Den skamskudte reje”, ”Hyldest til hulemanden” og senest ”Brudekjole og ratslør”. Endvidere har Peter udgivet bogen: ”Hulemandens 10 bud – en manual til det primitive køn”. På baggrund af disse og med eksempler fra sit eget liv, giver han her op til flere forskellige bud på, hvordan man kan forbedre kommunikationen kønnene imellem.

* HVAD SIGER DE OG HVAD SIGER DU?
- personlig kommunikation
Hvad er det der fortælles og hvordan kan jeg styrke min kommunikation? I en tid hvor indpakningen tilsyneladende betyder mere end indholdet og hvor mængden af tilbud og informationer nærmer sig det uoverskuelige, er det vigtigt at fokusere på indhold.
Problematikken støder man tit på: “Får jeg sagt det jeg mener?”
En af Danmarks måske fremmeste eksperter på det område, studievært, journalist og entertainer Peter Kær, fortæller her om sine erfaringer og giver forslag til hvordan du kan blive bedre til at kommunikere.

* RIGDOM OG VÆRDIER
Hvem vil ikke gerne være millionær? Men hvad er vigtigst? At være det på et personligt eller på et økonomisk plan? Det kan godt være, at studievært, journalist og entertainer Peter Kær er et af de mennesker herhjemme, der har haft flest penge mellem hænderne – for så straks at give dem væk igen!
Men hvis det er penge og økonomi, man vil høre om, så må man nok finde et andet foredrag...
Her er det nemlig rigdom og værdi i et bredere perspektiv, det handler om. Hvordan prioriterer vi i livet? Kunne vi vægte anderledes med et større personligt udbytte? Investerer vi vores tid og energi på det, der bedst kan betale sig i det lange løb? Hvordan skaber man et rigt liv for sig selv og sine nærmeste?
Med udgangspunkt i sine egne personlige prioriteter og investeringer vil Peter Kær give et underholdende bud på, hvad der repræsenterer den største rigdom og værdi for ham selv - til inspiration for alle der ønsker at berige deres liv – også uden at det må koste for meget...

Radio og tv har spillet en stor rolle i Peter Kærs karriere. Kendt af de fleste som vært i “Hvem vil være millionær?” og “Hit med Sangen”. Men listen er lang af programmer, hvor Peter har sat sit aftryk. Først som ophavsmand til landeplagen "Brian Igen Igen" (radiosatiren på DR P3, 1989-1993). Satiren skulle udøves meget mere; TV blev hans næste mål: "TV-PIL - manden med pilen gennem hovedet" (DR, 1992-1997), "Den gode, den onde og den virk'li' sjove" (1991) og "Mere sport om lidt" (TV2, 1993).

Peter Kærs ansigt blev for alvor kendt, da han tonede frem på TV som studievært i hhv. "Mandagschancen" (TV2, 1995-96), "Kærs Køkken" (DR, 1997), "Lystløgnerne" (DR, 1998), "Kærs Underværker" (TV2, 1999), “Parlamentet”(TV3,2003) og "Hvem Vil Være Millionær?" (TV2, 1999-2006). Senest er Peter set som vært i “Hit Med Sangen” på DR (2007-)

For yderligere info og ledige datoer på Peter Kær - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.

Pris-kategori: indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak