60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Sally Kragh Andersen

<<< Foredrag

Sally Kragh Andersen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sally Kragh Andersen - SCIENTOLOGY. TUR - RETUR

Efter mere end 20 års medlemskab af hamsterhjulet Scientology forlod Sally Kragh Andersen sekten i juli 2009.

De mange års erfaring som medlem får nu Sally Kragh Andersen til at rejse Danmark rundt og holde foredrag om sin tilknytning til organisationen. Tilhørerne kan på forhånd se frem til en kritik af de mekanismer, der indgår i den proces, der bl.a. får folk til blindt at adlyde kirkens mange regler, donere millioner af kroner eller skrive opslidende og forpligtende arbejdskontrakter.

Her vil Sally Kragh Andersen med højt humør tale om hvordan Scientology tog røven på hende. Om begreber som: isolation, frygt, kontrol, gentagelser samt indoktrinering som er en del af den almindelige Scientologs hverdag.

En lukket verden set udefra, men sjovt nok også en lukket verden set fra det menige medlems side af. For selvom Scientology betyder: ”At vide hvordan man ved”, gælder det ikke for den enkelte Scientolog. Han kan fx ikke google Scientology og læse kritiske ting, han må ikke vide noget om den anden side, uden det ender op med, at han skal bekende: hvad han har læst, hvor han har læst det etc. og det kan nemt koste langt over 1000 kroner i timen, samtidig med at hans status forringes.

Talrige familiemedlemmer, pårørende eller nære venner har været vidne til, at et medmenneske har ladet sig udnytte af kirken på den ene eller anden måde. Ofte kommer Scientology i forbindelse med mennesker, der er ude i en personlig krise, og derfor nemmere lader sig overtale til at deltage i det fællesskab, som kirken trods alt også er.
Sally Kragh Andersen vil fortælle personligt om sine mange års erfaringer med organisationen, og der er på forhånd skabt stor interesse om hendes vigtige indlæg i den aktuelle debat om religion i det danske samfund.

Sally Kragh Andersen vil også komme ind på de første lykkelige år, hvor hun ”vidste” at hun var med i en gruppe der skulle redde universet, om sammenholdet, håbene der aldrig blev til noget og hvordan det hele pludselig kun drejede sig om statistikker og buy this & do that!

For yderligere info og ledige datoer på Sally Kragh Andersen - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.

Pris-kategori: B Optræder: ca. 1 x 60 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak