60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Søren Dahl

<<< Foredrag
Søren Dahl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søren Dahl - en foredragsholder med sin helt personlige stil. Søren Dahl er foredragsholder, som folder sig ud i en skønsom blanding af livskloge ord, musik, alvor og humor. En foredragsholder, som kan snakke om alt - livskvalitet, kvinder, mad, miljø, religion og musik. Bare for at nævne nogle få af Søren Dahls yndlingsemner.

Livskloge ord, musik og humør:
En sådan foredragsholder er den kendte "Café Hack" radiovært Søren Dahl, som nyder at gå til vaflerne foran et veloplagt publikum. Søren Dahl optræder scenevant og skræddersyr sit foredrag eller oplæg til den enkelte begivenhed. Når han først går i gang, kommer han vidt omkring - med sans for at blande alvor og humor med stor musikalitet og medmenneskelighed.

Søren Dahl om livskvalitet:
"Vi skal jo lave andet, end at trække vejret, når vi nu er her. Hvordan skal vi definere begrebet livskvalitet? Jeg kender en hel del mennesker, der lever livet igennem, uden at leve livet."

Et foredrag med Søren Dahl varer cirka en time. Men det er rigeligt med tid for en mand med så velsmurt et tungebånd. Ind imellem de mange ord snupper Søren Dahl gerne en hurtig håndmad. Og så krydrer han ofte budskaberne med anekdoter fra en lang karriere, der bl.a. har budt på samarbejde med Finn Nørbygaard, Jacob Haugaard og De Nattergale.

Søren Dahl er oprindeligt uddannet musikpædagog ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1984. De fleste danskere kender ham i rollen som den veltalende, menneskekærlige og videbegærlige radiovært i det populære P4-program "Café Hack" samt fra hans fortid som medlem af De Nattergale.

Søren Dahl er desuden forfatter til ni børnebøger, heriblandt "Lille Antons jul". Han har også været tv-vært i DR-programmet "Det' ren kagemand" og for "Charlie får gæster" på TV2 Charlie. Søren Dahl er thybo og født i Thisted og blev i 2004 kåret som Årets Thybo.

For yderligere info og ledige datoer på Søren Dahl - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.

Pris-kategori: indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak