60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Stig Rossen

<<< Foredrag
Stig Rossen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stig Rossen - Livet skal ikke leves på automatpilot.

Trivselstest:
Føles livet generelt som en trædemølle? Føles tilværelsen som én lang déjà vu-oplevelse? Gør udtrykket ”kan ikke få armene ned” dig træt? (Hvordan kom de nogensinde derop?) Føler du dig generelt uinspireret og umotiveret, og ser dine kolleger ud til at have det lige sådan?

Du behøver faktisk ikke sige ja ret mange gange, før det vil være en rigtig god idé at læse videre. Selv hvis du intet genkender af alt dette, så kender du måske nogen, som du synes matcher beskrivelsen, så om ikke andet er der måske nogen, der en dag vil takke dig for at have videregivet følgende:

Løsning:
Oplev Stig Rossen yderst levende, meget underholdende og særdeles inspirerende foredrag ”Livet skal ikke leves på automatpilot.”

Nyd bl.a. historien om, hvordan Stig Rossen blev så ”blæst i krydderen” af at spille den samme rolle aften efter aften (i musicalen Les Misérables), at det til sidst lykkedes ham at falde i søvn på scenen midt under en forestilling foran et betalende publikum. Nok var det en drømmerolle - men alligevel!

Hør også om, hvordan filmen Groundhog Day kom til at lægge navn til en effektiv fokuseringsteknik, fordi den fik ham til at indse, at han havde sovet længe nok! Og at hver dag kan blive en perfekt dag, hvis man selv gør en indsats. Det var på tide at vågne op og forblive vågen og bevidst opmærksom over for omgivelserne og over for egne reaktionsmønstre.

Virkelyst i hverdagen.
Lær din egen automatpilot at kende og giv dig selv en chance for at opleve, hvad der sker, når du slår den fra og begynder at tage ansvar for din egen dag. Mandag morgen behøver ikke være en pestilens, og forskellen på hverdag og weekend kan ende med bare at være muligheden for at sove lidt længere om morgenen - hvis man stadig synes, man har behov for dét.

For yderligere info og ledige datoer på Stig Rossen - kontakt Danish Entertainment - tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak