60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Torben Steno

<<< Foredrag
Torben Steno

 

 

Torben Steno er bl.a. kendt fra DR2 programmer som "Uden Skyld og Skam", "DDR2", "Jagten På Den Røde Tråd", "Verdens Bedste Land", "Hvad Gør Vi Med Frank" og "Mik Schacks Hjemmeservice". Han arbejder pt. på et bogprojekt sammen med Thomas Blachman, og kan ugentligt læses i klummen "Stenos Apotek" i dagbladet Information. Som musiker spiller han optigan orgel i gårdsanger trioen "Pligten Kalder", guitar i jidpop/klezmerbandet "Channe Nussbaum & Speilniks", og har desuden usendt solopladen "Global Beginner".

Torben Steno tager følgende spændende temaer under behandling.

Sanselige Tyskland
Vores store nabo i syd har så meget at byde på, som vi danskere alt for tit overser når vi rejser. Men Tyskland har meget at byde, når det gælder musik, mad, øl og humor. Desuden har tyskerne mange af de karaktertræk og dyder, vi danskere engang bildte os ind, var noget særligt for os. Det er noget af det dette humoristiske show peger på.

Der var engang så brunt
Et videobaseret indblik og illustration af den iscenesatte virkelighed der blev præsenteret på TV skærmene i det "gamle" Østeuropa/DDR med udgangspunkt i de to TV- serier "DDR2 " og "Jagten på den røde tråd" (DR2). Heri indgår også klip, der viser hvordan Danmark blev fremstillet på de kommunistiske TV skærme.

Verdens bedste land
Et alvorligt humoristisk indlæg i debatten om hvad der egentlig er dansk. Foredraget er baseret på en lang række interviews med herboende udlændinge, lavet i forbindelse med research til TV - serien "Verdens bedste land" (DR2). Det er dog hele tiden opdateret med nye iagttagelser og egne meninger. Meget velegnet til efterfølgende debat.

For yderligere info og ledige datoer på Torben Steno - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.

Pris-kategori: B-C. Optræder: 1 x 45 min.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Foredrag Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak