60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

De Farende Svende

<<< Jazz m.m.
De Farende Svende

 

 

 

 

 

 

 

 

Repertoiret er lige så bredt som spredningen i publikums alder. "De Farende Svende" er til underholdning for alle aldersgrupper.

Når de tre flotte gutter indtager scenen med deres festlige tøj og lader de velkendte sange fylde publikums øregange, er det de færreste, som kan lade stemmebåndene hvile.

De farende Svende - Til gården og gaden
De farende Svende har været på farten i 15 år med mere end 1000 spillejobs i bagagen, og udsender samtidig en ny CD ”Til ”Gården og gaden”. Titlen kunne jo fortolkes som en betegnelse for en dejlig kvinde der ikke mangler noget, men passer samtidigt godt på det repertoire som De farende Svende drager land og rige rundt med. De gode gamle – let genkendelige danske sange, som de mange tilhørere husker så godt – samtidig med at der er taget festlige, men måske ikke så tit indspillede numre med på cd´en. De farende Svende har selv valgt alle numrene til cd´en, og det blev til gode gårdsangerviser ”til gården og gaden”.

De mindes samtidigt deres gode ven gennem mange år, nemlig Ove Bager, med to af hans rigtig gode danske viser – når de var bedst. Det lille fiskerleje og Lauritz minde ”Havnefogedens sang”.

Når de tre flotte gutter indtager scenen med deres festlige tøj og lader de velkendte sange fylde publikums øregange, er det de færreste, som kan lade stemmebåndene hvile.

Sjældent finder man et mere autentisk landevejsorkester end De Farende Svende. Med banjo, harmonika, vaskebræt og friske stemmer, underholder de fra Skagen til Gedser, og hører i øvrigt hjemme på de danske Sydhavsøer.

Pris-kategori: B Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Jazz m.m. Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak