60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Finn Nørbygaard

<<< Musik & Komik
Finn Nørbygaard Finn Nørbygaard er en af sværvægterne i den danske underholdningsbranche. Finn Nørbygaard er en ener og samtidig en af de mest populære komikere i landet.

Finn Nørbygaard har gennem årene haft fingrene med i meget. Finn Nørbygaard blev landskendt, da han og Jacob Haugaard i 80'erne gav den som buskontrollører på TV og samtidig udødeliggjorde udtrykket "Jadak". Senere fortsatte de makkerskabet i filmene om Jydekompagniet og i TV-reklamerne for Squash.

Men Finn Nørbygaard har også huseret på landets store scener i diverse shows. Vi behøver blot at nævne "Biz" og "Musik og fis" - begge sammen med en vis Jette Torp - samt "Mig og Elvis" og det seneste, "Finn & Co. ". Her har Finn Nørbygaard ikke alene demonstreret sit åbenlyse komiske talent og perfekte timing, men også vist sig som en dygtig sanger. Og så skulle vi måske lige nævne Finn Nørbygaards eget TV-program, "Fin n' sk fjernsyn", som mangen en dansker har moret sig over de senere år.

En aften med Finn Nørbygaard og hans pianist er lig med kvalitetsunderholdning - en aften, hvor komik, sang og skuespil går op i en højere enhed, naturligvis kædet sammen af Finn Nørbygaards finurlige charme. Finn Nørbygaard kan i øvrigt også bookes som konferencier og foredragsholder.

For yderligere info og booking af Finn Nørbygaard – kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200
Pris-kategori: F Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Musik & Komik Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak