60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Det Syngende Selskab

<<< Operette m.m.
Det Syngende Selskab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fornem operaunderholdning med top-professionelle operasangere med tilknytning til Det Kgl. Teater, Den Jyske Opera og førende scener i Sverige.

Kan en Operasanger virkelig knuse glas med sin stemme? Svaret er nej. Men har du nogensinde stået få meter fra en operasanger kan du godt komme i tvivl.

Det Syngende Selskab vælter dig omkuld med vellyd og bringer operaen helt ind på livet af dig med forførende nærvær, charme og humor. Vi har skabt et raffineret koncept, der gør operaen både spiselig og smagfuld for et publikum der vil engageres, udfordres og erobres.

Et koncept ud fra en idé om at skabe eksplosive, sansemættede og engagerende operaoplevelser, der rækker endnu længere ud end til det traditionelle operapublikum: vi fører både operaelskere og 'nybegyndere' ind i operaens magiske univers med nøje sammensatte udpluk af udvalgte operaer og operetter.

Det Syngende Selskab serverer opera så alle kan være med: humoristisk, lidenskabeligt, udfordrende og bevægende!

Det Syngende Selskab består af tre professionelle operasangere som har besat adskillige hovedroller både på Det Kgl. Teater, Den Jyske Opera, Det Ny Teater, Den Fynske Opera, Århus Sommeropera, Malmø Musikteater og Folkoperan i Stockholm.

Vi leverer en anderledes oplevelse til events, offentlige musikarrangementer, konferencer, firmafester og private fester - store som små!

Ensemblet har igennem længere tid været absolut førende i deres metier. De går fra den ene succes til den anden, og høster stor ros og anerkendelse - også fra publikummer der ellers regnede sig selv for inkarnerede operahadere. Publikum bliver forført af ensemblets smittende humor samt deres charmerende og elegante optræden.

Ensemblet har lige optrådt med stor succes på Færøerne.
De skal hen over sommeren blandt andet optræde for HKH Kronprinsesse Mary og ved en senere lejlighed for HM Dronning Margrethe.

Pris-kategori: indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Operette m.m. Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak