60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Louise

<<< Solister
Louise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lille frøken Louise gør Gitte Hænning hot

Vennerne har måbet. Talent 2008-dommerne har jublet. Forbilledet har sunget med. 17-årige Louise er gået fra at være en almindelig, genert teenager til at være et fænomen med sin friske og fængende version af Gitte Hænning anno 2009. Nu er hendes album klar.

Et enormt ’hvorfor?’ trænger sig på hos de fleste, når de har samlet sig efter én af Louises smittende optrædener. Hvorfor dog lige Gitte Hænning? Slet ikke fordi der er noget galt med hende, men hvorfor kaster en blot 17-årig pige sig lige over Gitte Hænning? Louise kan svare, som var det verdens nemmeste spørgsmål:
- Fordi hendes sange gør mig glad. Og de fortæller gode historier.

Det var et videobånd, som satte det hele gang. På båndet var komedien ”Han, hun, Dirch og Dario” optaget fra fjernsynet, og Louise så det hver dag. Der var ikke noget nyt i, at Louise lod sig gribe af en gammel dansk film, for dem elsker hun – alt fra Morten Korch-film til Olsen-Banden bliver slugt råt. Men den hér havde noget ekstra. Den havde Gitte.
- Jeg faldt pladask for de sange, der er i den. Jeg kan godt lide hendes udstråling, når hun synger, måden hun synger på, og den person hun er. Jeg synes, hun udstråler en masse glæde, fortæller Louise.

Siden har den 17-årige 10.-klasseselev fra Silkeborg gjort sig til en sand darling med sine veloplagte nyfortolkninger af Gitte Hænnings evergreens – først i tv-showet Talent 2008 og nu på albummet ”Hvorfor tænke på i morgen”. Med stemmepragt, ægte affekteret udtale, sprælsk sceneoptræden og frisuren og kjolerne i orden fanger Louise en lyd og et look, som både virker som et stykke fascinerende fortid og som et stykke frisk, ung og sommerlig nutid.
- Det var rigtigt stort for mig. Det var virkelig en drøm, som gik i opfyldelse, fortæller Louise om dagene, hvor Gitte Hænning rejste op fra Tyskland, så de kunne synge ”Bare Ta’ Det Roligt” sammen. - Jeg fik rigtig meget ud af det. Hun havde en masse historier at fortælle, og vi havde det sjovt og havde en god kemi sammen.

Nu er albummet, der også indeholder sange indspillet med Keld Heick, på gaden den 08. juni med stor TV-kampagne på TV2 og TV Charlie Louise er på tour året ud til centre, byfester, plejehjem, kulturelle arrangementer og lignende.

For yderligere info og ledige datoer på Louise kontakt Danish Entertainment tlf. 5537 1200
Pris-kategori: C Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Solister Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak