60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Sussi & Leo

<<< Solister
Sussi & Leo

 

 

 

 

 

 

De levende legender fra Saltum... Sussi & Leo... nok mest kendt for deres lange virke på restaurant Skansen i Skagen... har fart på.

I 2003 stoppede de på Skansen efter 26 år på samme scene for at starte deres eget sted i Frederikshavn. Ritz - Hos Sussi & Leo der fylder et år den 05-02-2005. Her har de videreført og videreudviklet deres unikke stil og samtidigt underholdt et forrygende antal mennesker. Som der står i én af deres brochurer: 60,000 besøgende i 2004... så mange kan ikke tage fejl.

Men det er selvfølgelig ikke det hele. Til Februar i år åbnes der et tema hotel i Frederikshavn. Det hedder Hotel mariehønen - Sussi & Leo, og læseren kan så selv gætte på, hvad temaet er. I hvert fald vil der være udstilling af gamle fotografier, Sussis malerier, gamle kostumer og Sussi og Leo shoppen genåbnes også på hotellet. Sussi udstiller i øvrigt sine malerier over hele landet til forundring, beundring, forargelse og begejstring på grund af deres åbenlyst erotiske indhold.

Op mod jul 2004 udkom den anden bog om den dynamiske duo. Forfatteren er Inger Støjbjerg, der er folketingsmedlem, og som har fulgt parret i over to år for at skrive en nærgående, dybsindig bog, der samtidig også er blevet til en kærlig og positiv analyse af parret.

Leo laver klummer til nordjyske. Klummer der allerede har opnået en vis berømmelse p.g.a. hans overraskende, filosofiske og ofte skæve konklusioner, der kalder både på morskab og eftertænksomhed. Det er også en kendt sag, at han skriver fiktion… altså romaner, men det er umuligt at skrive ret mange detaljer om dette, fordi han ikke er villig til at røbe hvilke pseudonymer han bruger. Dog indrømmer han, at det ikke er ham, der er Stephen King J - Hvad bliver det næste?

Når man spørger parret, får de et humoristisk glimt i øjet og indrømmer villigt, at der er masser af planer i støbeskeen.

I hvert fald sker der det, at de kommer hertil og optræder. Det er klogt at være hurtig, hvis man vil opleve dem, for der er tradition for udsolgte koncertsale på rekordtid, når Sussi & Leo er på plakaten.

Pris-kategori: indhent tilbud. Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Solister Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak