60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Young Blue Eyes

<<< Solister

Young Blue Eyes

 

 

 

Thomas "Young Blue Eyes" Lilleøre tager dig og dine gæster tilbage til tiden hvor det at være cool var en livsstil. Thomas stemme er så tæt op af Frank Sinatras som ikke hørt før. Og han synger selvfølgelig alle Ol' blue eyes klassikere.

Frank Sinatra var en fantastisk sanger, men for at gøre showet mere underholdende og sætte en Rat Pack stemning. Vil han optræde som en fuld og charmende Dean Martin. Det Har vist sig at være en god blanding. For siden han startede for 4 år siden til hans forældres sølvbryllup, har hans Sinatra Show taget ham over hele Danmark og optrådt i TV2's SCENEN ER DIN og han har sågar sunget og optrådt i Las Vegas. Showet passer perfekt til eksempelvis bryllup, sølv/-guldbryllup, 30-90års fødselsdag, firmafester og alle mulige andre fester.

Showet
En intro sang starter hvor Frank Sinatra bliver præsenteret "The Sands hotel is proud to present a wonderful new show, with the music of Count Basie and his great bad" And the man is Frank Sinatra".
Thomas Lilleøre træder ind i rummet på ægte Frank Sinatra maner som det var på the Sands Hotel i Las Vegas, sådan lidt arogant/fuld men alligevel med stil i smoking og med et glas whisky i den ene hånden og evt. røde roser i den anden.
Han fyrer en klassisk Dean Martin joke af inden han begynder at synge.
Man kan selv vælge sange hvis man har lyst til en bestemt sang. bare spørg da Thomas har over 150 klassikere på repertoiret. Og ellers synger Thomas selvfølgelig de klassiske. Mellem sangen fyrer han nogen flere Rat Pack jokes af, med en amerikansk new yorker accent.
Til sidst takker han pænt af og drikker ud.

Hvis folk klapper højt nok giver han gerne et ekstra nr.

For yderligere info og ledige datoer på Young Blue Eyes - kontakt Danish Entertainment - tlf. 5537 1200.
Pris-kategori: B-C Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Solister Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak