60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Jesper K. Antonisen

<<< Solo & Duo
Jesper K. Antonisen

 

 

 

 

Jesper K. Antonisen startede som 15 årig knægt med at spille til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, ja kort sagt alt hvad der kunne gå under undskyldningen at være en fest.

Et af Jesper K. Antonisens varemærker er hans brede repertoire. Der er musik fra næsten alle genrer, så der er ingen der går forgæves hvis de vil have en glad aften med go´ musik. Dog befinder Jesper genremæssigt sig bedst i pop og rock fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og frem til i dag. Er man til nyere dansktop, er det ikke det man får mest af....men man kan jo altid spørge.:-)

Jesper K. Antonisen er ikke en musiker der bare sidder og gemmer sig bag sit keyboard i et mørkt hjørne af lokalet. En af de vigtigste opgaver for en musiker, er at "læse" publikum rigtigt. Her kommer Jesper K. Antonisens lange erfaring ham til gode. Til privatfester, klarer Jesper K. Antonisen selvfølgelig også den afdæmpede og lyttevenlige dinérmusik.

Nogle af de numre du vil kunne høre under middagen kunne f. eks. være Your song m. Elton John, Du er med News, Sir Duke med Stevie Wonder, New York New York med Frank Sinatra, Careless whisper m. Georg Michael og mange andre. Genrene spænder meget bredt og musikken bliver afstemt efter det publikum Jesper sidder over for.

Som udgangspunkt er Jesper K. Antonisen ikke en musiker der uopfordret står for underholdningen når middagen indtages, men hvis man ønsker at han skal være klar til at hjælpe publikum over eventuelle døde punkter i festen er det vigtigt at man gør opmærksom på at man gerne vil rystes lidt sammen.

Jesper K. Antonisen kan bookes i hele Danmark.

For yderligere info og ledige datoer på Jesper K. Antonisen - kontakt Danish Entertainment, tlf. 5537 1200.

Pris-kategori: A-B Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Solo & Duo Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak